Americanu’ din „La bloc” a saracit! Din ce isi castiga acum existenta Emil Mitrache

Publicat: 06 mart. 2018, 15:39 Autor: D. C. Vedete

A fost actor in celebrul serial de la PRO TV, 'La bloc', si a dus-o bine o perioada.

Americanu’ din „La bloc” a saracit! Emil Mitrache sta prost financiar si a fost nevoit sa isi ia un job nou. Acum, Americanu’ din „La bloc” este sofer de taxi si pasagerii lui sunt uluiti sa il vada la volan. Cu toate ca a incercat diverse proiecte in actorie, nu a reusit sa isi gaseasca ceva stabil.

Cum are o familie de intretinut, Americanu’ din „La bloc” nu a stat pe ganduri. S-a apucat de taximetrie pentru a avea un venit stabil. Clientii sai sunt uimiti sa il vada la volan, dar Emil Mitrache s-a obisnuit deja.

Americanu’ din „La bloc” a saracit!

Americanu' din „Asigurări, mediator, teatru, taximetrie şi cine ştie ce mai vine. O ajut pe soţie, facem şi brăţări, bijuterii. Îmi place să gătesc. Am fost şi bonă, de 10 ani de când au apărut copiii. În weekend mai ies, e o ocupaţie interesantă. Când ies cu taxi-ul ies de obicei seara.

Americanu' din Mulţi se urcă în spate. Sunt oameni care mă recunosc şi după voce. Oamenii nu prea mă recunosc pentru că e întuneric, dar când mă văd se uită şi spun: „Mă înşel?”, le spun că nu au cum să se înşele singuri şi că da, sunt eu, iar ei spun spun ‘Ce onoare!'”, a spus Emil Mitrache la PRO TV.

Americanu' din In timp ce el e sofer de taxi, sotia sa are o mica afacere. Cand nu conduce, o mai ajuta si pe ea cu ce poate. Cei doi se ocupa impreuna de cresterea copiilor lor.

Publicat: 06 mart. 2018, 15:39 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă