Bianca Dragusanu, dezvaluire neasteptata despre Alex Bodi: „I-am scos bagajele la usa si i-am scris pe un bilet…”

Publicat: 10 iun. 2019, 14:52 Autor: Simona Vedete

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi este una plina de nabadai, care s-a lasat cu scandal si impacari neasteptate.

Bianca Dragusanu, dezvaluire neasteptata despre Alex Bodi. Cei doi s-au impacat (din nou) si spera ca de data aceasta sa fie cu noroc, fiindca este ultima incercare pentru imprevizibilul cuplu.

Acum sunt fericiti si linsititi, si chiar si-au facut planuri de viitor, vrand ca in curand sa-si intemeieze o familie. Insa pana acolo trebuie sa vada daca trec testul timpului.

Bianca Dragusanu, dezvaluire neasteptata despre Alex Bodi

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, in club

„Relaţia mea se poate asemăna uşor cu Game of Thrones. Sunt în ultimul sezon. Eu sper să nu moară regină în toată ecuaţia asta. Ori la bal, ori la spital! E foarte fain tot ce se întâmplă. Eu mă plictisesc foarte repede. El este pe turbo, ca şi mine, ardelean.

Din cauză că semănăm prea mult, suntem două pietre tari, mai sar scântei. 10 e nota relaţiei. E cum vreau eu să fie. Eu sunt un om care se poate adapta oricărei condiţii. Sunt foarte transparentă. Eu nu pot să fiu diplomată. Asta sunt eu. Poate de asta sunt iubită şi urâtă tot odată.

Toată lumea are fani, şi prieteni, şi duşmani. Eu sunt un om bun, care are energie bună, care îşi doreşte să evolueze, care greşeşte. Alex în momentul ăsta e la mine pe telefon. Să fii cuminte că ţi-o iei! (…) Faptele vorbesc mai mult decât cuvintele.

Mi-a trimis flori într-o zi în care nu mă aşteptam şi a venit o dată acasă la mine când eram foarte supărată pe el şi credeam că a plecat. Ne-am supărat o dată, i-am scos bagajele la uşă, i-am scris pe un bilet „te iubesc”. Ştiam că o să se enerveze.

Eu sunt genul ăla de femeie care îl provoacă. Îmi doresc o familie, stabilitate, Crăciun în familie, etc. Nu ştiu ce are. Are ceva din mine. Semănăm foarte mult. Suntem conectaţi la alt nivel” a spus Bianca la Antena Stars.

Publicat: 10 iun. 2019, 14:52 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă