Gabriela Cristea, inselata de Tavi Clonda? Vedeta a vorbit deschis despre infidelitate

Publicat: 10 Jun. 2019, 12:44 News 3

Cuplul de soti, care au devenit parinti pentru a doua oara in urma cu cateva luni, sunt impreuna de cativa ani. Si se iubesc, ca in prima zi.

Gabriela Cristea a fost inselata de Tavi Clonda? Vedeta a fost invitata in cadrul unei emisiuni tv. Acolo a vorbit despre mai multe aspecte ale vietii sale, mai ales acum, cand este mamica pentru a doua oara. Dar a primit si o intrebare incomoda, dar la care multe persoane si multi fani vor un raspuns.

Fosta prezentatoare Te iubesc de nu te vezi!, care momentan se afla in concediu maternal, sustine ca l-ar ierta pe Tavi Clonda daca ar insela-o. Gabriela Cristea sustine ca ar fi extrem de dezamagita daca sotul ei ar face asta, dar nu il poate controla.

Gabriela Cristea, inselata de Tavi Clonda?

Pana in prezent, nu au existat probleme in cuplul lor. Singurele motive de cearta (dar nu serioasa) au fost banii, ca in orice cuplu de romani. In plus, Gabi Cristea a marturisit si care este secretul mariajului sau fericit. Si este vorba de relatiile intime, dintre ea si Tavi.

„Sincer, cred că l-aş ierta, dar aş fi extrem de dezamăgită, mai ales că noi avem o bună comunicare, ne împărtăşim mereu dorinţele, nemulţumirile, visurile… Ar fi foarte greu, dar totuşi nu cred că m-aş despărţi de el. Nu cred însă că se va ajunge la aşa ceva pentru că eu sunt o persoană loială şi la fel este şi soţul meu”, a explicat Gabriela Cristea, la o emisiune tv.

Gabi Cristea si Tavi Clonda, vacanta in Turcia

Cei doi soti au marturisit ca si-au planuit deja vacanta in patru. Este prima de cand a venit pe lume a doua lor fiica. Tavi Clonda și Gabi Cristea și-au luat pistoale și câini. De ce au recurs la asemenea gest

„O să mergem în prima vacanţă toţi patru, în curând, în iunie. Dar într-un ultra all inclusive, în care să avem toate condiţiile pentru că, deşi eu nu sunt fan, pentru copii şi pentru familie e cel mai bine. Plecăm în Turcia. Şi anul trecut am fost plecaţi cu Victoria, tot în Turcia. Paula şi Gelu vin şi ei, n-avem cum”, a declarat Tavi Clonda, în platoul emisiunii „Star Matinal”.

Gabi Cristea, facuta ZGARCITA de fanii ei! Imaginea care i-a revoltat e aici

Publicat: 10 Jun. 2019, 12:44 News 3
Pe aceeași temă