Ioana Ginghina vorbeste pentru prima data despre divortul de Papadopol! „Imi doresc sa vina printul meu pe cal alb!”

Publicat: 10 Jun. 2019, 10:07 Vedete

Cei doi actori s-au despartiti de la inceputul anului si nu mai exista cale de intoarcere pentru ei. Peste o saptamana vor face impreuna un anunt public.

Ioana Ginghina vorbeste pentru prima data despre divortul de Papadopol! Cei doi soti si actori nu mai locuiesc impreuna de mai bine de 6 luni si se pare ca ruptura dintre ei este definitiva. Desi au fost impreuna mai bine de 12 ani se pare ca acum divortul este inevitabil pentru ei. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au cunoscut pe platourile de filmare dupa ce au jucat impreuna in telenovelele „Numai iubirea”, „Daria, iubirea mea” si „Aniela”.

S-au casatorit in 2007 si au impreuna o fetita, pe Ruxandra pe care acum mama ei incerca sa o protejeze de zvonurile divortului. Ioana a ales sa dea un comunicat public impreuna cu Papadopol dupa ce Ruxandra va intra in vacanta de vara pentru a nu avea probleme la scoala. Ioana vrea sa depaseasca perioada divortului cu calatorii si vizite la psiholog si deja si-a planificat intreaga vara.

Ioana Ginghina vorbeste pentru prima data despre divortul de Papadopol!

„Ne-am luat deja vacanţa în Grecia, pentru că încerc să nu-i schimb obiceiurile ca să nu simtă vreo mare schimbare deocamdată. Cumva am zis să ţin aceleaşi ritualuri pe care le avea, iar noi mergeam în fiecare an acolo. După aia, ne-am gândit să plecăm să vizităm Sri Lanka pentru că am auzit atâtea despre, e pe lista noastră. Acum îmi doresc să călătoresc. Mă redescopăr, merg şi la psiholog. Contează să te simţi bine”, a declarat ea pentru Click.ro.

Ruxandra Ion, nasa Ioanei Ginghina si a lui Papadopol, vorbeste pentru prima data despre divortul lor! Declaratiile care confirma tot!

Ioana Ginghina a recunoscut ca nu mai locuieste cu sotul ei si ca incearca impreuna cu el sa rezolve problemele de comunicare pentru a nu mai fi in centrul atentiei presei mondene: „Da, o să o rezolv şi atunci intenţia mea e să fac un comunicat de comun acord cu Alexandru în care să spunem exact cum stau lucrurile şi să se liniştească un pic apele. Am stat 12 ani împreună, suntem ca un brand. Până la urmă asta e!”

Ioana Ginghina, mesaj SOCANT pentru Alexandru Papadopol: „Sper sa vada si el…”

„Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa…. Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Poate a fost un avantaj… şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”, a mai declarat ea plina de optimism pentru Click.ro.

Ioana Ginghina se descurca greu dupa despartire: „Trebuie sa fiu mama eroina”

Publicat: 10 Jun. 2019, 10:07 Vedete
Pe aceeași temă