Eddie Garcia este in coma! Veteranul actor a suferit un atac de cord

Publicat: 09 Jun. 2019, 17:11 Vedete

Unul dintre cei mai indragiti actori trece prin clipe de cumpana in aceste momente.

Eddie Garcia este in coma! Actorul filipinez indragit cunsocut pentru multe roluri de-a lungul carierei sale se afla in stare grava in acest moment.

Actorul in varsta de 90 de ani a suferit un atac de cord sever in timp ce era pe paltoul de filmare pentru noul sau proiect. In ciuda varstei inaintate, actorul continua sa faca ce-i place cel mai mult pe lumea asta.

Eddie Garcia este in coma

Eddie Garcia este in coma

Eddie Garcia a fost dus de urgenta la spital, unde a intrat in coma la scurt timp dupa ce a ajuns acolo. Medicii au hotarat sa-l tina sub observatie.

Cel care a fost de fata cand acestuia i s-a facut brusc rau a fost regizorul Armand Reyes, spunand ca acesta efectiv a cazut din picioare in timp ce filma.

Imediat dupa, familia actorului a transmis un mesaj, rugandu-i pe toti fanii lui si nu numai sa se roage pentru el, ca sa-si revina cat mai curand.

„Manoy Eddie Garcia se afla la filmări, în cursul zilei de sâmbătă, moment în care a suferit un atac de cord sever. În aceste momente, medicii depun toate eforturile pentru a-i asigura cea mai bună îngrijire posibilă.

Familia noastră dorește să-și exprime recunoștința față de toți cei care s-au îngrijorat și rugat, totodată, pentru starea sa. Vă rugăm să continuați, pentru ca Eddie să se recupereze cât mai repede. La cei 90 de ani ai săi, continuă să se dedice actoriei și fanilor săi.

Vă invităm să vă rugați alături de noi, pentru ca aceste momente dificile să fie depășite cu bine”, a transmis familia actorului pe social media, conform fanatik.ro.

Publicat: 09 Jun. 2019, 17:11 Vedete
Pe aceeași temă