Gabriela Cristea și-a speriat admiratorii! Ce a pățit frumoasa vedetă

Publicat: 06 Aug. 2020, 15:14 Vedete

Gabriela Cristea a postat, în această dimineață pe contul său de instagram, 3 fotografii cu care și-a speriat fanii. În ciuda faptului că vedeta pare supărată, aceasta îi liniștește repede fani, spunându-le că este doar ”chioară” de somn pentru că noaptea a fost “prea scurtă”.

Fotografiile au strâns, într-un timp scurt,  sute de reacții și comentarii, unde de îngrijorare, altele chiar răutăcioase.

View this post on Instagram

Inca “chioara” de somn, noaptea a fost “prea scurta”. Buna dimineata si voua!🌈 #bygabrielacristea

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

„Dacă este ceva ce admir la tine in mod special (pe lângă toate celelalte lucruri), este faptul că te iubesti… Asa cum esti. Si ca nu vrei sa vinzi iluzii deșarte… toată lumea arata asa când se trezește. Nu suntem dive la primele ore ale dimineții si mai ales fara machiaj, asa ca felicitări pt asumare. Esti frumoasa, atât pe exterior cat si pe interior„.

„Gabriela, ești o frumusețe! La anii tăi nici eu nu arăt așa bine ca tine! Ești un model, o mamă, o soție de succes! Oamenii atât știu, doar să judece și să te demoralizeze, dar un cuvânt blând nu sunt în stare să zică”

„Buna dimineata, o mamica frumoasa si naturala! Sa aveti pofta la cafeluta! 😍👏”, au fosr doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos

După cele două naşteri, Gabriela Cristea a decis că este momentul pentru o transformare radicală din punct de vedere fizic. Cu ajutorul unui regim alimentar sănătos, prezentatoarea a reușit să slăbească peste 20 de kilograme și este foarte mândră de rezultatul pe care l-a obținut până acum.

„Mai am un drum lung de parcurs până la formă fizică pe care mi-o doresc dar…cu paşi mici, dar în fiecare zi, am să-mi ating scopul. #bygabrielacristea”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Publicat: 06 Aug. 2020, 15:14 Vedete
Pe aceeași temă