Alina Ceusan s-a casatorit! Cum a aratat rochia ei de mireasa si ce palarie impresionanta a purtat! VIDEO

Publicat: 10 Jun. 2019, 13:07 Vedete

Alina Ceusan si Raul Tisa sunt extrem de fericiti iar fotografiile pe care si le-au facut dupa cununia civila au strans zeci de mii de likeuri.

Alina Ceusan s-a casatorit! Blogerita s-a casatorit cu iubitul ei Raul Tisa sambata, la Cluj. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram imagini de la cununia civilă, aceasta purtând o ținută compusă dintr-un sacou alb, cu o fustă mini și o trenă albă, care a atras toate privirile.

„Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A” , a postat Alina Ceușan pe contul de Instagram imediat dupa ce s-a casatorit.

Alina Ceusan s-a casatorit la Cluj

 

Vezi această postare pe Instagram

 

WE SAID YES! Say hello to Mr. and Mrs. Tișa! 🕊 @raultisa ready for whatever life throws at us, forever. #ARTcastleWEDDING #CivilCeremony #BrideAndGroom

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe

Imediat după ce a postat primele imagini de la ceremonie, doamna Tișa a primit foarte multe mesaje de felicitări din partea influencerilor și vedetelor din România. Alina si Raul sunt impreuna de mai bine de 5 ani si planuiesc de foarte mult timp nunta doar ca pana in prezent nu au gasit niciodata timp sa o organizeze.

„Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta.”, a mărturisit Alina Ceușan, la Antena Stars.

„Cu siguranță o să am mai multe rochii, pentru ceremonie, pentru petrecere. E foarte palptant să fii divă, e plăcut. Momentele grele există în viața fiecăruia, aproape în fiecare lună treci prin asta. Comunitatea online e alături de mine, asta îmi dă putere”, a mai declarat intr-o interventie mai veche la Antena Stars.

Publicat: 10 Jun. 2019, 13:07 Vedete
Pe aceeași temă