Mihai Constantinescu, DECONECTAT de la aparate! Informatii de ultima ora despre starea lui de sanatate

Publicat: 10 Jun. 2019, 11:28 Vedete

In sfarsit, vin vesti bune de la spitalul unde artistul e internat de aproape o luna. Medicii au decis sa ofere informatii despre el.

Mihai Constantinescu, deconectat de la aparate de medici! Doctorii sustin ca inima artistului functioneaza normal acum. Acesta a inceput sa respire singur si medicii au decis sa il deconecteze de la aparatele care l-au tinut in viata pana acum. In plus, o minune s-a petrecut dupa 27 de zile in care Mihai a stat in coma. 

Conform declaratiilor facut de Adrian Daminescu, prieten bun cu Mihai Constantinescu, artistul se simte bine. Acesta respira singur, inima functioneaza normal si a inceput sa miste si degetele. Acum, rudele si prietenii spera la o minune ca in cazul lui Gabriel Cotabita.

Mihai Constantinescu, deconectat de la aparate

„De cinci zile este stabil. E scos de la aparate şi respiră singur, mai mişcă câte un deget. Sper să aiba aceeaşi eevoluţie care a avut-o Gabi Cotabiţă”, a declarat Daminescu, la RTV.

In prezent, Mihai Constantinescu se afla internat la Spitalul de Urgente Floreasca, din Bucuresti. Cantaretul de 73 de ani este acolo de 3 saptamani, dupa ce a suferit un infarct. In ultimul an, acesta a avut mai multe probleme de sanatate.

Mihai Constantinescu isi misca degetele

Mihai Constantinescu se simte mai bine. Daca medicii ii vor da ok-ul, familia ar putea sa il mute intr-o clinica din strainatate, pentru un tratament mai bun. Sotia lui a incercat sa il mute, in urma cu aproape 2 saptamani, dar medicii clinicilor din Europa, unde a incercat sa il interneze, nu l-au primit.

De vina a fost starea lui precara de sanatate si faptul ca o deplasare pe distante lungi nu i-ar face deloc bine. Actuala lui sotie si fosta lui sotie, Mihaela, sunt cele care se ocupa ca artistul sa aiba parte de cea mai buna ingrijire medicala. Sa speram ca indragitul artist se va face bine. Doamne ajuta!

Publicat: 10 Jun. 2019, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă