Cat timp vor rezista impreuna Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Cine face dezvaluiri despre cei doi

Publicat: 18 ian. 2019, 18:56 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au devenit o familie anul trecut. Blondina a devenit doamna Borcea, dupa 5 ani in care a asteptat cuminte ca barbatul pe care il iubeste la nebunie sa o ceara de sotie.

Nunta celor doi a avut loc la Budapesta, oras in care invitatii au fost cazati la un hotel de lux si au petrecut pe cinste la un restaurant de renume.

Desi multi nu le-au dat sanse impreuna, iata ca lucrurile stau cu totul altfel. Se pare ca blondina ii este predestinata lui Cristi Borcea si ea este femeia langa care fostul patron dinamovist va imbatrani.

Potrivit Click.ro, numerologul Andreas Stavarache a analizat frecventa datei de nastere si a numelui celor doi. In viata Valentinei Pelinel si a lui Cristi Borcea predomina cifra 8, care este considerata drept cifra puterii, a iubirii si a banilor.

”Viaţa Valentinei Pelinel şi a lui Cristian Borcea este aşezată pe frecvenţa cifrei 8, considerată în numerologie cifra puterii, a banilor şi a abundenţei. Valentina Pelinel (născută la 8 decembrie) şi Cristian Borcea ( 17 ianuarie, 1+7) sunt foarte atraşi unul de celălalt şi formează un cuplu foarte puternic. Pot spune că sunt suflete pereche. 

Cat timp vor rezista impreuna Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Chiar dacă au avut urcuşuri şi coborâşuri, ei se iubesc şi se înţeleg unul pe altul. El are cifra de destin 8, iar ea, 2. Amândoi au pe nume cifra 8, iar ziua de naştere este direct guvernată de cifra 8. Cei guvernaţi de cifra 8 au puterea să treacă şi să lupte cu toate armele pentru a câştiga în orice. Ea este cheia lui către o viaţă împlinită. Valentina aduce echilibru şi prosperitate în viaţa bărbatului de lângă ea”, a marturisit numerologul pentru Cristi Borcea.

Milan Cristian, băiețelul ei și al lui Cristi Borcea, a venit pe lume pe 8 iunie. Valentina Pelinel s-a născut la 8 luni, pe 8.12.1980. Numele Cristian are 8 litere. Cristian îl cheamă pe copil şi pe Borcea. Vârsta la care Valentina a devenit mămică este 35. Cifrele adunate dau numărul 8.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au impreuna un baietel, pe Milan Cristian, iar in curand vor deveni din nou parinti. Vedeta este insarcinata cu doua fetite gemene.

 

 

 

 

Publicat: 18 ian. 2019, 18:56 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă