Cat timp vor rezista impreuna Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Cine face dezvaluiri despre cei doi

Publicat: 18 Jan. 2019, 18:56 News 3

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au devenit o familie anul trecut. Blondina a devenit doamna Borcea, dupa 5 ani in care a asteptat cuminte ca barbatul pe care il iubeste la nebunie sa o ceara de sotie.

Nunta celor doi a avut loc la Budapesta, oras in care invitatii au fost cazati la un hotel de lux si au petrecut pe cinste la un restaurant de renume.

Desi multi nu le-au dat sanse impreuna, iata ca lucrurile stau cu totul altfel. Se pare ca blondina ii este predestinata lui Cristi Borcea si ea este femeia langa care fostul patron dinamovist va imbatrani.

Potrivit Click.ro, numerologul Andreas Stavarache a analizat frecventa datei de nastere si a numelui celor doi. In viata Valentinei Pelinel si a lui Cristi Borcea predomina cifra 8, care este considerata drept cifra puterii, a iubirii si a banilor.

”Viaţa Valentinei Pelinel şi a lui Cristian Borcea este aşezată pe frecvenţa cifrei 8, considerată în numerologie cifra puterii, a banilor şi a abundenţei. Valentina Pelinel (născută la 8 decembrie) şi Cristian Borcea ( 17 ianuarie, 1+7) sunt foarte atraşi unul de celălalt şi formează un cuplu foarte puternic. Pot spune că sunt suflete pereche. 

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jan. 2019, 18:56 News 3
Pe aceeași temă