E politist in Anglia si toata lumea rade de el. Numele sau este o IRONIE la adresa uniformei :D

Publicat: 18 Jan. 2019, 17:10 News 3
E politist in Anglia si toata lumea rade de el. Numele sau este o IRONIE la adresa uniformei :D

Un agent de politie din Anglia a acordat un interviu postului ITV si, cum era de asteptat, numele sau a fost facut public.

E politist in Anglia si toata lumea rade de el dupa ce a aparut la tv. De ce? Din cauza numelui sau care este o ironie la adresa uniformei de om al legii. Interviul video a ajuns si in mediul online, dupa ce a fost difuzat la tv.

Imaginile s-au viralizat tot datorita numelui. Pe agentul din imagine il cheama PC Rob Banks. Daca nu intelegeti engleza, va traducem noi: PC Jefuieste Banci! Cam asta e traducerea numelui sau, ofiter de politie. Ironic si amuzant, nu? 😀

E politist in Anglia cu nume GENIAL!

E politist in Anglia cu nume GENIAL!Barbatul a fost invitat sa discute la TV despre modul in care taierile de buget afecteaza fortele de liniste si ordine. Adica politia din Anglia. In timp ce omul isi descarca sufletul si expunea problemele departamentului, telespectatorii au facut poze cu el si numele sau.

Politistul din Anglia de care toata lumea rade s-a viralizat imediat. Multi au glumit spunand ca trebuie sa primeasca un premiu pentru ‘Cel mai bun nume de ofiter de politie’. Ce ziceti, merita sau nu?

Publicat: 18 Jan. 2019, 17:10 News 3
Pe aceeași temă