Pasea ciudat in aeroport si securitatea a luat-o la ochi. Ce au descoperit asupra femeii, lipit de picioare :O

Publicat: 18 Jan. 2019, 15:15 Life

O femeie in varsta de 60 de ani a fost retinuta de pazinicii aeroportului Kinmen, din Taiwan. Tocmai venise din China.

Pasea ciudat in aeroport pentru ca facea trafic cu animale. Femeia in varsta de 60 de ani mergea foarte ciudat in aeroport si securitatea a luat-o la ochi. Au rugat-o sa ii insoteasca intr-o camera retrasa unde au stat de vorba cu ea. Apoi au perchezitionat-o si au facut o descoperire socanta.

Femeia avea 24 de pui de gerbili legati de picioare!!! Fiecare pui de gerbil era bagat intr-o punga si apoi lipit de picioarele femeii. Aceasta purta o fusta lunga pentru ca nimeni sa nu observe ca face trafic ilegal cu animale.

Pasea ciudat in aeroport pentru ca facea trafic cu animale

Cand a fost interogata, batrana de 60 de ani sustine ca a luat animalele de la un magazin din China. Aceasta sustine ca i-a transportat asa pentru prieteni si familia din Taiwan. Dar politia nu i-a crezut povestea si femeia s-a ales cu dosar penal.

Aceasta e suspectata ca a fost trimisa ‘in recunoastere’ de catre traficantii de animale din China pentru a afla cum decurg inspectiile pe aeroportul respectiv. Din nefericire, animalele au fost eutanasiate de veterinarii din Thailanda.

Publicat: 18 Jan. 2019, 15:15 Life
Pe aceeași temă