Directorul administrativ al Universității București a murit. Adrian Albu avea 40 de ani

Publicat: 18 Jan. 2019, 13:12 Life
Directorul administrativ al Universității București a murit. Adrian Albu avea 40 de ani

Vesti proaste pentru Universitatea Bucuresti dupa ce directorul administrativ s-a stins din viata.

Directorul administrativ al Universității București a murit. Adrian Albu avea 40 de ani si apropiatii sustin ca reala cauza a mortii ar fi stresul. Anuntul a fost facut pe site-ul Universitatii. Pe langa functia administrativa, Adrian Albu preda la grupe.

„Conducerea Universităţii din Bucureşti anunţă cu profund regret încetarea din viaţă, miercuri, 16 ianuarie 2019, a domnului ec. Adrian Albu, Director General Administrativ al Universităţii din Bucureşti. Vineri, 18 ianuarie 2019, începând cu ora 11:00, va avea loc o slujbă de pomenire în Holul Palatului Facultăţii de Drept. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 12:00, în Comuna 2 Mai, jud. Constanţa.

Directorul administrativ al Universității București a murit

Directorul administrativ al Universității București a murit.Adrian Albu şi-a dedicat viaţa comunităţii academice a Universităţii din Bucureşti, în slujba căreia s-a pus cu un devotament şi o abnegaţie exemplare, ca administrator al Facultăţii de Litere, contabil şef şi apoi Director General Administrativ al UB. Dăruirea profesională şi asumarea fermă a dificilelor responsabilităţi care i-au revenit în decursul timpului i-au adus preţuirea şi ataşamentul colegilor din instituţie, din universităţile partenere în Consorţiul „Universitaria” şi din Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Contribuţia lui Adrian Albu la funcţionarea şi devenirea Universităţii din Bucureşti în ultimele decenii este nepreţuită. Puterea lui de muncă, pusă fără precupeţire în serviciul comunităţii academice, a fost tragic înfrântă de un sfârşit prematur. Cei care l-au cunoscut îi vor păstra o vie şi caldă amintire. Dumnezeu să-l odihnească!”, este anunțul de pe site-ul Universității București.

Adrian Albu ar fi murit din cauza stresului

Directorul administrativ al Universității București a murit.Colegii de catedră și studenții au postat au transmis mesaje de condoleanțe pe Facebook.

„Ne-a părăsit domnul Director Administrativ al UB Adrian Albu. De câte ori am interacţionat cu dânsul a fost un om foarte corect şi ne-a susţinut cât a putut în interesul Universităţii. Răspundea tuturor la e-mail-uri personal după programul care nu îi permitea nici să respire, rezolva tot ce se putea rezolva, evita orice ilegalitate. Astfel de oameni au ţinut şi ţin pe picioare această instituţie. Ar fi fost de folos pentru toţi ca stresul să fi fost mai mic. Să ne rugăm pentru dânsul, Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Virgil Iordache.

Publicat: 18 Jan. 2019, 13:12 Life
Pe aceeași temă