Discul de gheata urias care s-a format in apele unui rau si se roteste incontinuu. Oamenii cred ca e o zona in care aterizeaza OZN-uri si se tem! VIDEO

Publicat: 18 Jan. 2019, 12:53 Viral

Un fenomen foarte ciudat a fost observat cu cateva zile in urma, in Statele Unite ale Americii.

Oamenii se tem in prezent de discul de gheata urias care s-a format in apele unui rau, dintr-un stat american. Totul a fost observat recent, pe suprafata apei curgatoare ce trece prin oraselul Westbrook, din Maine, si multi dintre martori au filmat evenimentul natural straniu.

Asa cum era de asteptat, imaginile si filmuletele care au ajuns pe retelele sociale, au starnit astfel un real val de speculatii si tot soiul de teorii, demne de filmele stiintifico-fantastice. Locuitorii din Maine cred ca de vina pentru formarea unui asemenea disc urias de gheata ar fi alte forte decat cele naturale.

Discul de gheata urias care s-a format in apele unui rau si se roteste incontinuu

Oamenii se tem ca ar putea primi vizite nedorite din partea extraterestrilor, dar si ca discul de gheata urias care s-a format pe raul american ar fi o pista de aterizare speciala, pentru OZN-uri. Cel putin asta ar fi una dintre explicatiile pe care le-au dat internautii. Asta pe cand multi si-au dat cu parerea si au mentionat ca este de fapt un semn al Apocalipsei, noteaza descopera.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jan. 2019, 12:53 Viral
Pe aceeași temă