Pilotul se afla la carma avionului cand a vazut un obiect de mari dimensiuni cum se apropie. S-a panicat si a cerut ajutor, dar raspunsul pe care l-a primit a fost socant VIDEO

Publicat: 29 mart. 2018, 17:27 Autor: madalina m. Life

Pilotul a povestit ca se afla la carma avionului cand a observat obiectul misterios.

Barbatul era intr-un avion de pasageri si calatorea deasupra Statelor Unite ale Americii. In clipa in care a remarcat un obiect straniu, de mari dimensiuni, care se apropia de avionul sau, pilotul a cerut disperat ajutorul.

Cand a transmis un mesaj prin intermediul statiei sale radio, barbatul a ramas absolut socat. Mai mult, el trecea deasupra orasului Albuquerque, din statul american New Mexico atunci cand s-a petrecut incidentul bizar.

Pilotul se afla la carma avionului cand a vazut un obiect straniu
Pilotul american a fost absolut convins ca deasupra avionului in care zbura in acele momente a trecut foarte rapid un OZN. In plus, barbatul a crezut prima data ca e vorba de un alt avion care ar fi putut gresi directia in care se indreapta.

Speriat de posibilitatea unui impact aviatic, pilotul a pus rapid mana pe statia radio si a cerut detalii. Cei de la controlul traficului aerian i-au dat insa o replica ce l-a lasat masca. Asta deoarece pe radar nu s-a vazut nimic in acele secunde.

„Ceva a trecut deasupra avionului nostru, in mod clar era un OZN”, a povestit acesta. Mai mult, un alt pilot american a povestit un incident similar, care s-a intamplat tot pe 24 februarie. La fel ca in cazul primului avion, un altul a fost „depasit” de o nava misterioasa.

Socati din pricina primului incident, cei de la controlul traficului aerian l-au avertizat pe cel de-al doilea pilot. „Sa ne anunti daca vezi ceva straniu cand parcurgi urmatoarele 15 mile”, a fost mesajul barbatului.

Nesigur de cele auzite, pilotul a vrut sa stie mai multe despre situatia bizara si l-a intrebat pe controlor la ce se refera cand spune „daca ceva iti depaseste avionul”. In urmatoarele minute, pilotul a revenit pe canalul radio si a confirmat ca intr-adevar a vazut si el un OZN care a trecut deasupra aparatului sau de zbor.

„Nu stiu ce-a fost, dar in mod clar nu era un avion, a trecut pe langa noi, ne-a depasit, se indrepta in directia opusa. Ceva a fost foarte aproape de noi, insa nu sunt foarte sigur ce. Se afla la aproxomativ 900 de metri deasupra avionului plin cu pasageri”, a povestit socat si pilotul celui de-al doilea zbor.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 29 mart. 2018, 17:27 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă