Vedeta data jos dintr-un avion! Cum a fost umilita de insotitorii de bord: „A fost umilitor! M-au facut sa ma simt ca o..” VIDEO

Publicat: 30 ian. 2018, 20:28 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Vedeta Instagram Jen Selter sustine ca a fost umilita dupa ce a fost data jos dintr-un avion!

Vedeta data jos dintr-un avion al companiei American Airlines. Jen Selter este un model fitness care are peste 11 milioane de urmaritori pe Instagram. Tanara a publicat pe conturile sale un clip video in care se cearta cu unul din pilotii avionului si un stewart.

Jen Selter avea bilet la o cursa din Miami catre New York pe 27 ianuarie. Zborul a fost intarziat, apoi vedeta a fost data afara din aeronava. Pilotul si stewardul nu au tinut cont de faptul ca aceasta avea bilet, informeaza Unilad.co.uk.

Jen Selter sustine ca avionul stationa pe pista de doua ore. La un moment dat, aceasta s-a ridicat pentru a isi intinde oasele, amortita de la atata stat pe scaun. Apoi si-a pus geaca in compartimentul superior. In acel moment, un insotitor a vazut-o in picioare.

Vedeta data jos dintr-un avion!

S-a dus imediat la ea si i-a spus ca trebuie sa stea in scaun. Cei doi au inceput sa se certe si, in scurt timp, cinci ofiteri au ajuns la bordul aeronavei. Acestia au venit pentru a o escorta pe Jen Selter care incepuse sa planga. Jen a fost data jos din avion alaturi de sora ei, cu care calatorea.

„Echipajul ne-a cerut sa va dam jos din avion. American Airlines decide. Ei nu vor ca voi sa zburati azi cu aeronava lor”, spune in filmare unul dintre politisti. Modelul Instagram sustine ca a fost umilita in ultimul hal.

„A fost umilitor! M-au facut sa ma simt ca o persoana ingrozitoare desi nu am facut nimic. Avionul nu decola. I-am spus sa se relaxeze. Dar a avut ceva cu mine. S-a purtat foarte urat. In cateva clipe, cinci politisti au venit la mine. Am fost atacata, pur si simplu.

Nu voi mai zbura niciodata cu American Airlines. Am mai vazut politisti la bordul aeronavelor. Dar nu ar trebui sa dea oameni jos decat daca este ceva serios. A fost o reala cearta in avion. Toata lumea voia sa ajunga mai repede in New York”, sustine Jen Selter.

Vedeta data jos dintr-un avion!

Vedeta sustine ca un pasager care avea locul din fata ei a fost si el dat jos din avion dupa ce s-a certat cu un insotitor de zbor. Motivul a fost diferit, de data aceasta. O alta femeie pasager s-a dat jos din aeronava de buna voie, in semn de protest cu scandalul care a avut loc in avion.

„Jen Selter a fost rugata sa se dea jos din aeronava dupa o dezbatere, sambata seara. American i-a oferit cazare la hotel si transport, dar ea a refuzat. A zburat cu cursa noastra sambata dimineata, catre New York”, se arata intr-un comunicat emis de compania aeriana.

Cand a vazut cele declarate de ei, Jen Selter a marturisit in mediul online ca nu a primit cazare gratuita din partea angajatilor American Airlines.

„Au spus in mod specific ca, daca esti dat jos din avion, ei nu sunt responsabili si ca putem dormi in aeroport”, a postat modelul pe contul de Twitter.

Publicat: 30 ian. 2018, 20:28 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă