Sarbatoare mare azi pentru Valentina Pelinel si Cristi Borcea. Din pacate, Cristi Borcea nu va putea fi alaturi de familia sa

Publicat: 08 iun. 2019, 12:39 Autor: Simona News 3

Aniversare azi in familia Borcea, pentru ca baietelul lor implineste frumoasa varsta de trei ani.

Sarbatoare mare azi pentru Valentina Pelinel si Cristi Borcea. La data de 8 iunie 2016, Valentina Pelinel aducea pe lume primul ei copil alaturi de omul de afaceri, Cristi Borcea.

Iar astazi, 8 iunie 2019, Valentina isi aniverseaza baietelul, pe micutul Milan, care implineste trei ani. Din pacate, alaturi de ei nu va puetea fi si tatal acestuia, care se afla in inchisoare.

Sarbatoare mare azi pentru Valentina Pelinel si Cristi Borcea

Sarbatoare mare azi pentru Valentina Pelinel si Cristi Borcea

Insa Valentina a tinut sa-i faca o urare publica fiului ei, postand o poza si un mesaj emotionant pe social media, in care spunea „La multi ani, sufletul meu!! ❤”.

Valentina Pelinel, sexy la doua luni de la nasterea gemenelor!

Vedeta a fost fotografiata in timp ce iesea dintr-un mall din Bucuresti. Aceasta a purtat o tinuta sport care nu a iesit cu nimic in evidenta. Dar formele Valentinei au fost in centrul atentiei.

Aflata la a doua ei sarcina, Valentina Pelinel a reusit sa slabeasca dupa ce a nascut gemenele.Modelul are grija de silueta ei dupa cea de-a doua nastere. Merge in continuare la sala de fitness unde se antreneaza alaturi de Luminita Nicolescu, cea care a antrenat-o si in timpul sarcinilor.

Prin tinuta ei sport se vede clar ca aproape a reusit sa scape de burta de gravida. In plus, posteriorul ei s-a implinit si a devenit mai bombat. Dupa o scurta sesiune de cumparaturi, aceasta s-a urcat in masina familiei, condusa de soferul ei personal. Cat timp vor rezista impreuna Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Cine face dezvaluiri despre cei doi

Publicat: 08 iun. 2019, 12:39 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă