Mama lui Mihai Albu, operata a treia oara. Batrana a ajuns la Terapie Intensiva

Publicat: 07 iun. 2019, 18:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Inevitabilul s-a produs si creatorul de incaltaminte a ajuns cu mama lui, la spital. Zilele trecute, acesta marturisea ca se chinuie sa aiba grija de ea.

Mama lui Mihai Albu, operata a treia oara. Batrana a ajuns la Terapie Intensiva dupa ce si-a luxat soldul. Zilele trecute, fostul sot al Iuliei Albu (fosta jurata Bravo, ai stil!) a marturisit ca mama lui se afla in stare destul de proasta. Batrana Zenaida, care poarta acelasi nume ca fiica Adelinei Pestritu, si-a luxat soldul.

Mama lui Mihai Albu este batrana. Zenaida are 91 de ani si a suferit deja doua operatii la sold. Acum, dupa ce si l-a luxat, batrana a fost operata pentru a treia oara. Mihai Albu este nevoit sa aiba grija de cea care i-a dat viata. Pentru asta a angajat o asistenta pe timp de zi, iar el se ocupa de ea, pe timp de seara.

Mama lui Mihai Albu, operata a treia oara

„Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile și susținerea voastră! Pentru cine poate fi interesat, aflați că mama a trecut cu bine de cea de a treia operație, este la terapie intensivă, unde va mai rămâne patru zile… Este bine că a trecut cu bine peste această noapte critică. Mama are un caracter puternic, este optimistă și o mare luptătoare. Abia aștept să o iau acasă! Doamne Ajută! ??♥️”, este mesajul transmis de Mihai Albu.

Mihai Albu isi ingrijeste mama

Mama lui Mihai Albu, Zenaida
Mama lui Mihai Albu are probleme grave de sanatate

„La 91 ani, fractură de col femural…am deplină încredere în specialiștii de la Spitalul de Ortopedie Foișor că o vor pune din nou pe picioare pe mămica mea! Doamne Ajută!

Am pe cineva care stă opt ore, în rest eu. A suferit deja o a doua operaţie de şod, are o proteză. Este în recuperare. Probabil 3, 4, 5 luni va fi mai greu. Din cauza faptului că are 91 de ani perioada de recuperare poate fi chiar mai lungă”, a declarat Mihai Albu la Star Matina, de la Antena Stars.

In prezent, Mihai Albu nu are o relatie confirmata oficial. Acesta a divortat de Iulia Albu in anul 2013. De atunci, ea a profitat de atentia pe care separarea de creatorul de incaltaminte i-a oferit-o si a reusit, cat de cat, sa se infiltreze in lumea mondena din Capitala.

Publicat: 07 iun. 2019, 18:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă