Stewardesa, batuta de barbati in autobuz. Ce a refuzat sa faca, la cererea lor. Imagini socante

Publicat: 07 iun. 2019, 16:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Melania Geymonat si prietena ei au fost batute cu bestialitate in West Hampstead, Londra. Cele doua sustin ca au fost victimele unui atac homofob.

Stewardesa, batuta de barbati in autobuz, care au vrut sa se simta bine. Acestia le-au atacat pe cele doua femei pe care au incercat sa le oblige sa se sarute. Victimele sustin ca e vorba de un atac homofob deoarece formeaza un cuplu. Tinerele lesbi au ajuns pline de sange, informeaza mirror.co.uk.

Melania Geymonat, in varsta de 28 de ani, se afla cu prietena ei intr-un autobuz. Cele doua s-au asezat in fata autobuzului dublu pentru o vizibilitate mai buna. O gasca de barbati din spatele autobuzului au vazut ca formeaza un cuplu si le-au abordat.

Stewardesa, batuta de barbati in autobuz

Acestia si-au scos monedele din buzunare si au inceput sa arunce spre ele. Apoi au inceput sa tipe la ele sa se sarute lung si pasional. Au continuat cu gesturi sexuale de natura indecenta, la adresa fetelor. La final, victimele s-au ales cu sange pe fata si pe haine.

„Au vrut sa ne sarutam pentru ca ei sa ne priveasca. Am incercat sa aplanez conflictul deoarece sunt pacifista. I-am rugat sa ne lase in pace deoarece prietena mea nu se simte bine. Apoi au tras de ea, au bagat-o in mijlocul lor si au inceput sa o bata.

Cuplul lesbi, victimele unui atac homofob

M-am bagat intre ei si am inceput sa trag de Chris. Au inceput sa ma bata pe mine si sa o lase pe ea in pace. Nici nu imi aduc aminte daca am lesinat. Am simtit sange, curgea pe mine si pe podea. Am coborat din autobuz si politia astepta acolo”, a marturisit Melania.

Agresorii au jefuit cuplul de fete inainte sa sara din autobuz. Politia ii cauta in prezent. Tanara stewardesa s-a ales cu fata tumefiata si, cel mai probabil, un nas rupt. Melania s-a mutat in Anglia in luna februarie. Si-a luat 1 an sabatical de la facultatea de medicina pentru a strange bani.

Publicat: 07 iun. 2019, 16:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă