Larisa Iordache s-a despartit de iubit, dar iese cu el in oras. Cum vine asta?!

Publicat: 07 Jun. 2019, 13:42 Vedete

Gimnasta s-a indragostit de un coleg de breasla, dar povestea lor de iubire a ajuns la final. Cei doi s-au despartit la finele anului trecut.

Larisa Iordache s-a despartit de iubit, dar inca socializeaza cu el. Cu toate ca nu se stie exact motivul rupturii, cei doi ies in continuare impreuna. Ca si ea, Roland este un gimnast talentat. Cei doi au fost prezenti miercuri seara la un eveniment cinema.

Larisa Iordache si Roland, fostul ei iubit, s-au despartit in iarna, dar inca ies in oras impreuna. Au fost prezenti la avanpremiera filmului „Și soarele este o stea”. Cei doi au oferit declaratii despre ruptura lor care a fost facuta de comun acord.

Larisa Iordache s-a despartit de iubit

”Este coleg de gimnastică, Andrei Muntean, este un gimnast foarte bun, am și concurat împreună pentru că am fost la Swiss Cup în 2013, concursul acela este pe echipe și acum am zis să ieșim să vedem un film. Nu am iubit, sunt singură”, a spus ea.

Larisa Iordache, prietena cu fostul iubit

„Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, este coleg cu Andrei, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape.

Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo”, a povestit gimnasta care este medaliată olimpică, mondială și europeană.

Larisa Iordache si Roland Modoran se iubesc si se hranesc! Cei doi au servit pranzul impreuna VIDEO

Larisa Iordache a avut probleme de sanatate

„Acum sunt mult mai bine, recuperarea merge destul de încet, pentru că trebuie să am mare grijă, antrenamentele sunt foarte ușoare. Medicul mi-a zis că trebuie să o iau treptat, ascult medicul, nu mai ies din cuvântul lui și sper ca totul să fie ok. În toamnă este campionatul mondial, sper să fiu acolo, lângă fete, să pot ajuta echipa cât de mult pot eu. O să avem Campionatul Maeștrilor aici la Ploiești în septembrie și eu sper să concurez, adică dacă particip acolo o să fie totul ok, se va da startul cum ar veni”, a conchis ea, pentru libertatea.ro.

Larisa Iordache a castigat aur la Universiada de la Taipei! E prima medalie obtinuta de Romania

Publicat: 07 Jun. 2019, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă