Catalin Botezatu are un fiu de 21 de ani? Un barbat sustine ca i-a crescut copilul de mic

Publicat: 07 iun. 2019, 11:06 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Zilele acestea, un barbat pe nume Cristian, a aparut in cadrul emisiunii Acces Direct. Acolo a marturisit ca el creste fiul secret al lui Bote.

Catalin Botezatu are un fiu de 21 de ani? Designerul sustine ca nu desi un barbat, pe nume Cristian, a aparut la Antena 1. Acesta sustine ca a crescut de mic un baiat care ar fi, de fapt, copilul biologic al lui Catalin Botezatu, jurat in cadrul emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D. Bote este dispus sa faca un test ADN pentru a demonstra ca Alexandru nu e fiul lui.

Cu toate ca nu e prima oara cand se zvoneste ca Bote ar avea copii in secret, creatorul de moda a lamurit situatia. Acesta a intrat prin telefon, la Antena 1, si a marturisit ca el nu il cunoaste pe domnul Cristian. A marturisit ca, daca ar avea un copil cu oricine, nu l-ar lasa de izbeliste si l-ar ajuta, mereu.

Catalin Botezatu are un fiu de 21 de ani?

Catalin Botezatu are un fiu de 21 de ani
Catalin Botezatu are un fiu de 21 de ani

„Dacă ar fi al meu (n.r. tânărul de 21 de ani), mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta. Nu îl ştiu. Nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul (n.r. Cristian) respectiv. Nu îl cunosc pe acest domn. Aud, pentru a doua oară de el, pentru că ştiu că a mai fost odată, împreună cu fiul său, la fostul meu asociat, spunându-i acelaşi lucru. Categoric că nu este adevărat!

Dacă el l-a crescut de 21 de ani, dacă s-a născut în prezenţa lui, cum poate să aibă dubii? Soţia lui, timp de 21 de ani, de ce a stat atâţia ani să aştepte chestia asta? Nu există o explicaţie. Foarte mulţi oameni cresc copii nenaturali şi nu e o povară, din contră, dar nu e cazul meu. Acum, repet, nu îl ştiu, nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul respectiv.

Bote neaga zvonul ca are un fiu secret

Catalin Botezatu are un fiu de 21 de ani
Catalin Botezatu are un fiu de 21 de ani

Din câte am înţeles eu, de la asociatul meu, doamna respectivă (n.r. mama copilului) l-a părăsit sau s-au despărţit, nu ştiu, şi atunci, din dorinţa de a se răzbuna pe ea a inventat acest subiect. Mi s-a spus că el este soţul unei doamne care a lucrat la unul din restaurantele mele, pe vremuri, acum 20 şi ceva de ani. Îmi aduc aminte că am avut o casieriţă foarte drăguţă, care era căsătorită. Era mult mai în vârstă decât mine, mai aşa, uşor mai plinuţă.

Botezatu continua razboiul cu Iulia Albu! „Poate pentru ca nu mai este colega noastra are niste frustrari! La inceputul vietii ei s-a imbracat cu rochii de la mine!” VIDEO

O iubeam ca pe o mamă, pentru că, repet, era mai în vârstă decât mine. În niciun caz nu m-am combinat cu personalul. Eu sunt dispus să fac test ADN, dar acum nu pot să fac lucruri de genul ăsta la iniţiativa oricărui om care, cu tot respectul, nu are ce face. Dacă ar fi fost adevărat, ar fi semnalizat chestia asta în primii ani de căsnicie, nu? Nu după 21 de ani. Şi dacă ar fi al meu, mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta”, a spus Cătălin Botezatu.

Catalin Botezatu este daramat, a plans incontinuu. Ce se intampla cu el

Publicat: 07 iun. 2019, 11:06 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă