Botezatu continua razboiul cu Iulia Albu! „Poate pentru ca nu mai este colega noastra are niste frustrari! La inceputul vietii ei s-a imbracat cu rochii de la mine!” VIDEO

Publicat: 16 mai 2019, 11:08 Autor: D. C. News 3

Se pare ca cei doi sunt la cutite si Botezatu pune asta pe seama faptului ca Iulia Albu nu mai face parte din echipa "Bravo ai Stil".

Botezatu despre Iulia Albu: „Poate pentru ca nu mai este colega noastra…” Intregul scandal dintre Iulia Albu si Catalin Botezatu a izbucnit imediat dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu, dupa ce in discursul de adio Iulia Albu l-a intepat pe Botezatu.

Imediat dupa slujba de inmormantare Catalin Botezatu a simtit nevoia sa raspunda acuzatiilor insinuante lansate de Iulia Albu, dar conflictul nu s-a oprit aici. Iulia Albu a fost invitata de Catalin Maruta in emisiune acolo unde a dus cearta dintre ei la un alt nivel.

Botezatu despre Iulia Albu: „Poate pentru ca nu mai este colega noastra…”

Iulia a spus ca nu l-a mai vazut pe Botezatu de ceva vreme, dar ca l-a „intalnit” intr-un supermarket pe ambalajul unor chiloti si ca nu au fost niciodata prieteni. Acum a venit din nou randul lui Botezatu sa o „intepe” pe Iulia intr-un interviu acordat pentru Antena Stars.

„Intepaturile ei au fost gratuite. Noi am ajuns la acea inmormantare nu doar sa ne luam la revedere dar sa ne si iertam unii pe ceilalti. Cand am ajuns acolo ea mi-a spus, daca poti sa-l ierti, te rog sa-l ierti. Eu l-am iertat. Razvan era un copil mare.

L-am iertat de multe ori si ma gandesc tot timpul la el, imi pare rau, cu bune, cu rele, totusi era un baiat bun.” a lamurit Botezatu relatia tensionata pe care o avea cu Razvan Ciobanu.

„In timpul slujbei mama lui Razvan a venit la noi si ne-a spus ca ar vrea ca unul dintre noi sa tina un discurs. La sfarsit eu am vazut cum Iulia s-a dus la mama lui Razvan, adevarul asta este si l-a vazut o biserica intreaga. S-a dus si i-a cerut permisiunea sa tina ea un discurs, firesc ca i-a dat voie.

Ea a spus ce considera ca trebuie sa spuna. Ca ea a vrut sa intepe pe cineva, nu cred ca a reusit pentru ca eu nu am nimic cu ea. Dupa ce moare un om totul trebuie sa dispara sa ramana doar lucrurile frumoase si sa nu mai terfelim amintirea lui”. a mai declarat Catalin Botezatu.

Iar la final Catalin Botezatu a tinut sa-i dea totusi si o replica destul de finuta Iuliei Albu: „Am inteles ca a spus ceva ca nu s-a mai intalnit cu mine demult dar a vazut niste chiloti prin hipermarketuri. Daca isi mai aduce aminte si ea, la inceputul carierei…. la inceputul vietii ei s-a imbracat cu cateva rochii de la mine, cand era cu Mihai si m-a onorat asta pentru ca era si este o femeie frumoasa. Poate din cauza faptului ca nu mai este colega noastra are niste, nici nu vreau sa spun frustrari pentru ca ea nu este o femei frustrata, dar io o inteleg.”

Publicat: 16 mai 2019, 11:08 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă