Mihaela Radulescu, despre o cearta monstru cu Felix: „Era sa ma paraseasca! A inceput sa tipe la mine!” VIDEO

Publicat: 16 May. 2019, 10:19 News 3

Prezenta din nou in FERMA Mihaela Radulescu le-a povestit concurentilor o intamplare nestiuta de nimeni din relatia ei cu Felix.

Mihaela Radulescu, despre o cearta cu Felix: „A inceput sa tipe la mine!” Mihaela Radulescu a revenit pentru o seara in FERMA si le-a gatit concurentilor o prajitura care avea un lung istoric personal pentru diva de la Monaco.

Prezenta in FERMA, Mihaela Radulescu a incercat sa-i faca pe concurenti sa se simta cat mai bine si sa fie cat mai relaxati in prezenta ei. A si reusit atunci cand a inceput sa le povesteasca o serie de intamplari din viata ei de cuplu alaturi de Felix.

Mihaela Radulescu, despre o cearta cu Felix: „A inceput sa tipe la mine!”

Mihaela a vrut sa le arate ca are si ea probleme in cuplu, asa ca orice „familie” si ca certurile grave pot porni chiar de la nimicuri. Unul dintre momentele tensionate dintre Mihaela si Felix a fost atunci cand ea a incercat sa-l impresioneze pe el cu ceva gatit de ea dar el a fost mai degraba enervat crunt de gestul ei.

„Prajitura pe care v-o fac in seara asta e prajitura care m-a pus in pericol, era sa ma paraseasca Felix. Daca ii atingi lucrurile din casa si nu le pui la loc unde trebuie, e jale. Toate lucrurile din casa trebuie sa fie la locul lor unde trebuie si cum trebuie. Pe scurt m-am apucat eu de gatit in casa lui, fara sa cer permisiunea.

Era omul plecat si am zis sa fac si eu ceva de mancare si cand a venit si a simtit miros de mancare, de unde sa faca fata de barbat fericit ca i-a gatit nevasta sau ma rog, femeia, a inceput sa tipe la mine.” si-a inceput Mihaela povestea.

„Ce faci ma acolo? Ce e cu mirosul asta? Ai luat alea din bucatarie? Zic, am facut ceva de mancare si ceva dulce. In vasele mele? El nu gatise niciodata si nici n-a mai locuit cu vreo femeie in casa” a continuat ea despre modul in care a reactionat Felix atunci cand si-a dat seama ce se intampla in casa.

 

Publicat: 16 May. 2019, 10:19 News 3
Pe aceeași temă