Imagini rare cu partenerul Mihaelei Rădulescu! Cum s-au fotografiat cei doi

Publicat: 16 Jun. 2021, 15:24 Vedete

Mihaela Rădulescu are o relație foarte frumoasă alături de partenerul ei de viață, Felix Baumgartner. Recent, iubitul ei s-a fotografiat și alături de fiul ei, Ayan!

Rareori o vezi în această postură! Recent, Mihaela Rădulescu a postat pe rețelele de socializare două fotografii în care apare ea, partenerul ei de viață, Felix Baumgartner, dar și fiul ei, Ayan. Cei trei s-au fotografiat într-o zonă de lux, Saint Tropez, în timp ce savurau clipe frumoase!

Frumoasa vedetă a și primit o mulțime de aprecieri din partea internauților, dar și mesaje în care îi laudă atât pe ea, cât și pe băiatul ei.

”Ce poză frumoasă! Trebuie să fii o mamă tare mândră Mihaela cu aşa băiat voinic.. Ai vreun reper/ vreo inspiraţie/ recomandare de reflectie în ceea ce priveşte creşterea unui aşa băiat încrezător şi isteţ, dar pare-se cu picioarele pe pământ? ❤️ Creşterea unui copil e cea mai mare provocare a vieţii, aşa este?”, i-a scris un internaut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Care este cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu

Din câte se pare, vedeta ar fi încercat de mai multe ori să rămână însărcinată, însă fără rezultat. Mai mult, Mihaela Rădulescu a recunoscut că la un moment dat s-a gândit chiar să adopte un copil.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun. Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a spus Mihaela Rădulescu. Într-un interviu pentru revista Viva vedeta a explicat de ce căsniciile sale nu au funcționat și de ce a divorțat de trei ori.

”Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevă-rul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun. Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a spus Mihaela Rădulescu.

sursă foto: arhivă Ciao, social media Mihaela Rădulescu 

Publicat: 16 Jun. 2021, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă