Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre ”ispitele” care îi trimit poze deocheate lui Felix Baumgartner: ”Au fost diverse persoane publice… Îl feresc foarte mult de România”

Publicat: 01 sept. 2021, 22:17 Autor: Maria Apostol Vedete

Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri despre ”ispitele” care îi trimit poze deocheate lui Felix Baumgartner. Vedeta Pro TV recunoaște că a generat multe scene de gelozie de-a lungul timpului, însă relația actuală funcționează, spune ea, pe bază de alte ”condimente”. 

Pentru că este un motor de audiență, Mihaela Rădulescu a fost cooptată din nou de Pro TV pentru proiectul Masked Singer.  Ea va fi unul dintre cei patru detectivi din cadrul celui mai secretos show de pe TV.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre ”ispitele” lui Felix

Diva de la Monaco ne-a mărturisit într-un interviu exclusiv motivul pentru care nu vine cu iubitul ei, Felix Baumgartner, în România. Plus, multe alte detalii picante despre cât de palpitantă este viața alături de celebrul parașutist.

Reporter: Mihaela, ai facut vreodată o scenă din gelozie?

Mihaela Rădulescu: Da, normal. Sunt leoaică, cum Dumnezeu? Am făcut toate formele de gelozie. De la țipat, trântit, plecat căutat, adică… toate alea. Dar recunosc că erau undeva la începutul vieții mele, să zic așa, în tinerețe. M-am deșteptat destul de devreme, să știi, nu mai știu de la cine și de la ce. Dar m-am deșteptat. Acum aș putea să zic că sunt prea relaxată chiar. Acum am reclamații pe inver, că nu mă interesează, de ce nu sun noaptea…

Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare.

Cât de solidă este relația Mihaelei cu Felix

Am acționat pe bază de instinct și dacă am simțit vreodată că ceva nu e în regulă, n-am mai stat să descos firul în patru, să aflu de ce. Am plecat în drumul meu. Nu știu dacă varianta asta este corectă. Dar e mult mai potrivită pentru felul meu de a fi. Atunci prefer să zâmbesc și să trec mai departe….

Mihaela îl ține pe Felix departe de România
Mihaela îl ține pe Felix departe de România

Reporter: Te vezi pentru tot restul vieții alături de Felix?

Mihaela Rădulescu: Habar n-am! Asta e o prostie să te gândești așa. Cel puțin la mine. Sigur că e posibil, dar nu sunt genul ăla care să gândesc așa. Dacă pun la socoteală de câte ori ne-ați despărțit voi, în presă, pe noi… Voi ne despărțiți tot timpul, noi nu mai zicem nimic de mult.

E posibil, dar eu nu sunt construită să gândesc așa.

Mihaela Rădulescu, despre Felix: ”Îl feresc foarte mult de România”

Reporter: Au fost oameni din anturajul vostru care au încercat să vă bage bețe în roate?

Mihaela Rădulescu: Da, categoric. Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite. În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice. Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi. De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem intercațiuni cu locul acesta.

Reporter: Încă i se trimit poze sexy….

Mihaela Rădulescu: Da, da, foarte des.

Reporter: Ce face Ayan?

Mihaela Rădulescu: Ayan e bine, e mare, e înalt ca mine, e minunat. N-am ce să mai zic despre el decât că-s mândră toată ca mămică. Are 17 și pare că am făcut bine ce am făcut până aici. Pentru că a crescut frumos, a crescut responsabil, mă bucură că stau de vorbă cu el ca și cum aș sta de vorbă cu un om mare.

Cât de strânsă este relația cu fiul ei, Ayan

Reporter: Ce fel de soacră vei fi?

Mihaela Rădulescu: Nu știu ce să zic, îmi propun să fiu una de-aia cool, mișto, care înțelege tot, e de acord cu tot… În realitate nu știu dacă va fi chiar așa (râde – n.r.) pentru că … nah, ca toate mamele de băieți, vrei și tu ce-i mai bun pentru fii-tu. Am așa cumva presimțirea că va alege bine și că va fi totul în regulă pentru că a fost crescut, zic eu, corect. Și pare să se uite numai în direcțiile corecte… de fete. Cel puțin din ce am văzut până acum sunt o soacră fericită.

Reporter: Ce părere ai despre tinerii influnceri din mediul online? TikTok-erii?

Mihaela Rădulescu: Am vazut TikTok-eri care au ajuns celebri. Eu îi urmăresc, învăț de la ei, dar nu vreau să recunosc, mi-e rușine să zic. Sunt buni, sunt noua generație.

Îți zic o chestie, eu cred că un om se ține tânăr și dacă se uită la ăia mai tineri. Eu am noroc cu fii-miu care are 17 ani și care-mi aduce acasă numai de-ăștia… și pe mine mă încarcă și mă uit la ei și încerc să înțeleg generația asta. Mie îmi sunt foarte dragi că seamănă cu fii-miu și cu gașca lui de oameni. Mi se pare foarte mișto, noua generație, au o energie bună. Eu cred că asta aduc ei în viața noastră, a celor mai în vârstă.

”Televiziunile ne-au adus înapoi pe noi, ăștia mai bătrâni”

Reporter: Crezi că există personaje, în televiziune, care n-ar trebui să mai apară pe sticlă?

Mihaela Rădulescu: Nu știu ce să zic, părerile sunt foarte împărțite. Întotdeauna s-a crezut că e bine să mai schimbi, să mai împrospătezi ecranul. Și drept dovadă toate televiziunile au încercat asta și au ajuns întotdeauna și mai bine. Dar cumva ne-au mai adus înapoi și pe noi ăștia, mai bătrâni, pe motiv că noi ăștia avem experiență și știm ce facem. Eu cred că întotdeauna un mix e foarte bun… de ăștia mici tineri, cu de ăștia mai bătrâni, ca mine. Mixul ăsta de generații este practic și ce se întâmplă în spatele ecranului, acolo e un mix de generații. Eu cred că peste tot în lume, amestecul de generații prinde foarte bine. E bine să ai și mai tineri, și mai bătrâni. Nu poți numai cu o categorie, că fiecare vine cu ceva, părerea mea.

Nu e bine să ne pensionam foarte devreme, unii dintre noi.

Mihaela nu mai cheltuiește banii pe haine. Le primește gratis!

Reporter: Știu că ai rămas într-o relație foarte ok cu Dani Otil. Ce fel de tată crezi că va fi?

Mihaela Rădulescu: Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!

Reporter: Ești mereu o apariție. Cât cheltuiești, în medie, când îți reînnoiești garderoba? Și de unde îți faci cumpărăturile?

Mihaela Rădulescu: Nu știu să răspund la întrebarea asta. N-am făcut niciodată calculul. Recunosc că de vreo 8 ani încoace, de când cu Felix de fapt, viața mea s-a schimbat. În sensul în care – făceam sporturi și înainte, dar de când cu el am mai multe echipamente sportive. Am mai învățat și sporturi noi, am mai fost și cu el în tabere sportive. A trebuit să mă axez foarte mult pe zona asta. M-am simțit și foarte bine și e un gen care-mi place, cu bocanci și teniși, și n-a mai trebuit să-mi iau haine de gală. Decât pentru puține ocazii. În general, în România, mi-e foarte greu să cumpăr ceva. Pentru că toată lumea vrea să mă îmbrace și atunci trebuie să aleg. Nu știu să răspund. Nu mai țin minte de când mi-am mai cumpărat ceva așa. Să dau banii pe nu știu ce chestie… când toate ți se oferă.

 

Publicat: 01 sept. 2021, 22:17 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă