Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, în doliu: „E prima dată când îi văd lacrimile lui Felix”

Publicat: 03 nov. 2022, 12:21 Autor: Camelia Vedete

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt în doliu! Vedeta TV a făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au pierdut un prieten drag, mai exact pe mentorul lui Felix. Cei doi trec prin momente grele. Iar fosta prezentatoare TV a dezvăluit că, în cei nouă ani, de când îl știe pe iubitul ei, a fost pentru prima dată când l-a văzut plângând. Asta pentru că Dietrich Matechitz, cel care i-a fost mentor partenerului ei de viață a plecat pentru totdeauna.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt în doliu!

„Nu sunt un atlet. Dar îmi împart viața cu unul și am întâlnit atât de mulți, în întreaga lume. Bărbați și femei extraordinari, încurajați să-și forțeze abilitățile, să facă performanțe incredibile și inspirate. Nu doar încurajați, ci având sprijinul financiar potrivit pentru a face ceea ce le cere talentul și visele. Dietrich Matechitz a fost CEL din spatele realizărilor lor. Lumea sporturilor extreme este moștenirea lui, printre alte lucruri extraordinare pe care le-a făcut. Știu atât de multe povești de la Felix despre felul în care Dietrich a atins atât de multe vieți… și cu siguranță a lui… In 9 ani de cand il stiu pe Felix a fost prima data când i-am vazut lacrimile…. Nu astăzi, când Dietrich a murit… Dar acum câteva zile, când Dietrich l-a sunat pe Felix să-i spună… „la mulți ani pentru a 10-a aniversare” și… La revedere… Asta nu voi uita niciodată. Continuă să zbori, dle Mateschitz. Toată dragostea mea adevărată pentru familie…”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre ”ispitele” care îi trimit poze deocheate lui Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri despre ”ispitele” care îi trimit poze deocheate lui Felix Baumgartner. Vedeta Pro TV recunoaște că a generat multe scene de gelozie de-a lungul timpului, însă relația actuală funcționează, spune ea, pe bază de alte ”condimente”. 

Pentru că este un motor de audiență, Mihaela Rădulescu a fost cooptată din nou de Pro TV pentru proiectul Masked Singer.  Ea va fi unul dintre cei patru detectivi din cadrul celui mai secretos show de pe TV.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre ”ispitele” lui Felix

Diva de la Monaco ne-a mărturisit într-un interviu exclusiv motivul pentru care nu vine cu iubitul ei, Felix Baumgartner, în România. Plus, multe alte detalii picante despre cât de palpitantă este viața alături de celebrul parașutist. Citește continuarea aici.

Publicat: 03 nov. 2022, 12:21 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă