Ce spune Mihaela Rădulescu despre căsniciile ei eșuate: ”Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez…”

Publicat: 21 Jan. 2021, 11:09 Vedete

Mihaela Rădulescu este cunoscută publicului larg nu doar pentru cariera sa. Frumoasa prezentatoare TV este cunoscută şi prin prisma relaţiilor celebre pe care le-a avut. De la căsătoria cu Ştefan Bănică Jr., la cea cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, viaţa celebrei jurnaliste a fost mereu în vizorul oamenilor. În cadrul unui interviu recent, bruneta a explicat de ce nu au cele trei mariaje ale sale.

Mihaela şi Bogdan Rădulescu, un fost coleg de la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport, s-au căsătorit când ea avea 18 ani şi jumătate. După separarea de acesta, Mihaela a păstrat numele Rădulescu. A doua oară Mihaela s-a măritat în 1997 cu Ştefan Banică Jr., iar cel de-al treilea mariaj al divei de la Monaco a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg, cu care vedeta are și un băiat.

Într-un interviu pentru revista Viva vedeta a explicat de ce căsniciile sale nu au funcționat și de ce a divorțat de trei ori.

”Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevă-rul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun”, a spus ea.

”Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a completat Mihaela Rădulescu.

Care este cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu

Din câte se pare, vedeta ar fi încercat de mai multe ori să rămână însărcinată, însă fără rezultat. Mai mult, Mihaela Rădulescu a recunoscut că la un moment dat s-a gândit chiar să adopte un copil.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit libertatea.ro.

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Jan. 2021, 11:09 Vedete
Pe aceeași temă