Laura Vicol face dezvaluiri cutremuratoare: „Nu am voie sa ma duc la locul accidentului lui Razvan Ciobanu”

Publicat: 16 May. 2019, 09:38 News 3

Prietena si avocata lui Razvan Ciobanu a oferit noi informatii despre ce s-a intamplat dupa moartea lui Razvan Ciobanu.

Laura Vicol face dezvaluiri cutremuratoare! Avocata a fost prezenta in platoul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1 si a facut declaratii de ultima ora despre ce s-a intamplat dupa moartea designerului Razvan Ciobanu.

Aceasta a spus ca atunci cand a aflat ce s-a intamplat cu Razvan, imediat a sunat-o pe mama lui dar si pe fostul iubit, Marius. Insa a mai spus ca nu a fost lasata sa mearga la locul accidentului, chiar daca mergea in calitate de avocata.

Laura Vicol face dezvaluiri cutremuratoare

Sorin Oprea a vorbit despre apartamentul lui Razvan Ciobanu
Sorin Oprea a vorbit despre apartamentul lui Razvan Ciobanu

„În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan și al doilea către Marius. Am sunat la morgă și poliție, nu am avut voie să mă duc la locul accidentului, nici în calitate de avocat. Părinții au vrut să vină la Constanța, dar le-am spus să meargă la București să îmi aducă haine ca să îl îmbrăcăm.

S-au întors din drum, în timpul acesta l-am sunat pe Marius, era distrus. I-am zis să nu vină la Constanța și să se ducă la București. M-a sunat Marius să îmi spună că l-a sunat Sorin Oprea de pe un număr de-al lui Răzvan să îi ceară numărul mamei lui Răzvan. Apartamentul era devastat și le-am spus să cheme o mașină să strângă tot din casă”, a spus laura Vicol, potrivit Libertatea.

Imagini nedifuzate cu Razvan Ciobanu! I-a cerut o suma uriasa de bani imprumut unui reporter de la Antena 1

Razvan Ciobanu se folosea de relatiile lui si de felul sau de a fi pentru a obtine importante sume de bani de la cunoscuti. Chiar si cu un reporter a incercat asta in gluma.

Au aparut imagini nedifuzate cu Razvan Ciobanu de la un eveniment la care a participat in Februarie si la finalul caruia a dat un interviu foarte „ciudat” pentru Antena 1.

Horatiu, reporterul celebru de la emisiunea lui Dan Capatos l-a abordat pe Razvan Ciobanu in parcare si acolo a avut loc un dialog foarte ciudat. Ceea ce trebuia sa fie de fapt un interviu s-a transformat intr-o negociere, mai in gluma, mai in serios, despre o suma de bani pe care Razvan Ciobanu o pretindea de la reporter.

Ciobanu recunostea totusi ca este intr-un impas financiar si ca ar avea nevoie de 10.000 de euro. Felul in care cerea banii ne poate duce cu gandul ca la fel isi aborda si prietenii care cedau „santajului” sau si ii ofereau importante sume de bani.

Publicat: 16 May. 2019, 09:38 News 3
Pe aceeași temă