Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la Buzau. Din nefericire, doua persoane au murit

Publicat: 15 May. 2019, 17:02 News 2
Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la Buzau. Din nefericire, doua persoane au murit

Initial un localnic a gasit mici bucati dintr-un avion intr-o zona greu accesibila.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la Buzau. Potrivit reprezentantilor ISU Buzau din Nehoiu, un localnic a sunat la 112 dupa ce a anuntat ca a gasit bcuati dintr-un avion, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„A zis că a văzut o aripă, așa se pare, dintr-un avion, dar care nu este de mari dimensiuni. Nu a văzut vreo prăbușire. Forțele de ordine au plecat în zona respectivă pentru efectuarea recunoașterii și pentru intervenție în cazul în care este nevoie”, au declarat sursele citate.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la Buzau

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la Buzau

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in urma unui apel prin 112, s-a semnalat faptul că exista posibilitatea ca un aparat de zbor de mici dimensiuni sa fi cazut într-o zona montana, greu accesibila din zona Nehoiasu-Valea Nehoiului.

„Apelantul la 112 susține că a auzit un zgomot la o distanță considerabilă, care ar putea fi un aparat de zbor de mici dimensiuni. La nivelul județului Buzău au fost alertate echipaje de pompieri, echipaje medicale, jandarmi și polițiști pentru derularea acțiunilor de căutare-salvare.

De asemenea, s-a luat legătura la unitatea de aviație din județul Buzău și la Romatsa pentru verificarea zborurilor autorizate în zonă”, au declarat reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Din primele informatii, au fost identificate doua victime decedate. Locatia exacta unde s-a prabusit avionul de mici dimensiuni este la Barajul Siriu. Spre locul indicat au plecat politisti, pompieri, jandarmi si echipaje de la Ambulanta.

Publicat: 15 May. 2019, 17:02 News 2
Pe aceeași temă