Anca Serea, jignita pe net dupa ce a anuntat ca e gravida a sasea oara: „M-au facut closca, iepuroaica! Imi faceau calculul cat o sa ma coste gradinitele!” VIDEO

Publicat: 15 mai 2019, 12:01 Autor: D. C. News 3

Sotia lui Adi Sana se gandeste serios chiar sa mai faca inca un copil si spune ca numarul sapte ar trebui sa fie baietel.

Anca Serea jignita pe net dupa ce a anuntat ca e gravida a sasea oara! Anca Serea este gravida pentru a sasea oara si va avea o fetita pe care deja a anuntat ca o va chema Leeah si ca numele a fost ales de sora ei mai mare.

Anca Serea gravida a sasea oara a fost invitata la Catalin Maruta in emisiune si a vorbit despre sarcina ei care este una cu probleme dar si despre comentariile rautacioase care au jignit-o imediat dupa ce a facut anuntul ca este din nou gravida.

Anca Serea jignita pe net dupa ce a anuntat ca e gravida a sasea oara

Desi radiaza de fericire si bucurie ca va mai avea o fetita, Anca Serea a fost dezamagita cand a intrat pe net si a vazut ce comenteaza alte femei despre ea. Acum insa a depasit momentul si se bucura de viata ei minunata de familie si asteapta sa plece cu copiii intr-o vacanta la Disneyland.

Maruta a incercat sa faca o gluma cu Anca, dar se pare ca ea chiar vorbea serios atunci cand a zis ca s-ar putea sa nu se opreasca dupa sarcina asta, chiar daca are 38 de ani: „Al 7-lea copil cred ca va fi baiat. Am eu asa o presimtire. Ar fi frumos, asa mi-as dori.”

„Din pacate sarcina asta la inceput nu a fost cea mai buna din punct de vedere al sanatatii. Am o anemie foarte severa care mi-a dat multe batai de cap, mai ales acum. Am si chemat ambulanta de vreo 2 ori, am avut tensiunea foarte mica. Numai noaptea ma apucau starile astea, noaptea foarte tarziu.” a povestit Anca Serea

Despre comentariile rautacioase de pe net Anca a fost foarte sincera: „Am citit comentariile din online si foarte multi m-au facut si closca si iepuroaica. Unii mi-au zis chiar si doamna Bamboi. Oamenii imi faceau calculul cat o sa ma coste pe luna scolile si gradinitele, dar eu niciodata nu am fost foarte legata de partea asta financiara. Sunt convinsa ca va fi foarte greu, dar nimic nu se compara cu ce primesti de la ei. Nu e usor, dar e foarte frumos.”

„Moise (3 ani) mi-a spus: „Mama arati ca un hopa-mitica”. Sarah care e mult mai matura m-a intrebat daca o sa avem banii pentru toate studiile si daca o sa fim bine toti, toata viata. David (17 ani) m-a strans in brate dupa ce i-am spus, i-au dat lacrimile.” a povestit Anca Serea momentul in care le-a zis copiilor ei ca este din nou gravida.

Desi este insarcinata este in continuare foarte activa si are planuri mari chiar si pentru vacanta de vara: „Acum de 1 Iunie vreau sa plec cu copiii la Disneyland. Eu cu mama o sa mergem pentru ca Adi este plecat in America.”

Publicat: 15 mai 2019, 12:01 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă