Imagini nedifuzate cu Razvan Ciobanu! I-a cerut o suma uriasa de bani imprumut unui reporter de la Antena 1! „Imi trebuie vreo 10.000 de euro! Sunt intr-un impas!” VIDEO!

Publicat: 15 mai 2019, 09:56 Autor: D. C. News 3

Razvan Ciobanu se folosea de relatiile lui si de felul sau de a fi pentru a obtine importante sume de bani de la cunoscuti. Chiar si cu un reporter a incercat asta in gluma.

Imagini nedifuzate cu Ciobanu! I-a cerut 10.000 de euro unui reporter! Au aparut imagini nedifuzate cu Razvan Ciobanu de la un eveniment la care a participat in Februarie si la finalul caruia a dat un interviu foarte „ciudat” pentru Antena 1.

Horatiu, reporterul celebru de la emisiunea lui Dan Capatos l-a abordat pe Razvan Ciobanu in parcare si acolo a avut loc un dialog foarte ciudat. Ceea ce trebuia sa fie de fapt un interviu s-a transformat intr-o negociere, mai in gluma, mai in serios, despre o suma de bani pe care Razvan Ciobanu o pretindea de la reporter.

Ciobanu recunostea totusi ca este intr-un impas financiar si ca ar avea nevoie de 10.000 de euro. Felul in care cerea banii ne poate duce cu gandul ca la fel isi aborda si prietenii care cedau „santajului” sau si ii ofereau importante sume de bani.

Imagini nedifuzate cu Razvan Ciobanu

Redam mai jos o parte dintre dialogul lui Razvan cu reporterul Antena 1:

Ciobanu: „Sunt intr-un impas financiar, imi trebuie si mie vreo 10.000 de euro, ai sa-mi dai? Ca te-ai oferit.”

Reporter: „10.000 e cam mult, dar am vreo 1.000 de lei”

Ciobanu: „Da-i incoace ca sunt buni si aia. Hai scoate cardu si hai! Domne ai zis ca ma ajuti. Hai da-mi banii.”

Reporter: „Va platesc taxiul!”

Ciobanu: „20 de lei! De la 10.000 de euro am ajuns la 20 de lei!”

Reporter: „Finaciar cum stati?”

Ciobanu: „Eeeee, acolo se poate si mai bine. Uite, imi dai tu 10.000 de euro si stau mai bine. Creatiile mele se vand bine dar cheltuielile sunt din ce in ce mai mari. Habar nu am cati angajati am, cred ca vreo 5. Nu stiu daca ii platesc bine, intreaba-i pe ei. Poate ei or sa spuna ca ii platesc prost. Nu prezint nicio colectie, dar scot doua pe an, pe langa lucrurile pe care le fac special pentru clientii care vin in atelier. Eu sunt celebru aici nu in Occident. Rochiile mele costa la fel indiferent daca tu castigi 3 milioane pe luna sau 100 de milioane pe luna. Rochiile costa de la 450 de lei la…cerul e limita.”

Imagini nedifuzate cu Ciobanu! I-a cerut 10.000 de euro unui reporter!

Razvan Ciobanu a vorbit si despre episodul in care hotii i-au spart casa si se declara multumit ca nu i-au furat lucruri de valoare: „Hotii care mi-au spart casa mi-au furat niste telefoane vechi, un televizor si o geaca de piele mass-market care era pusa langa sacoul meu de colectie care costa 5.000 de euro. Le multumesc hotilor ca au fost foarte prosti.”

„N-am niciun plan de vacanta, dar sigur, daca imi dai tu aia 10.000 de euro, promit sa ma duc intr-o vacanta de toti banii. Da-mi tu banii si vad eu dupa aia unde ma duc, iti trimit si poze, ce vrei tu, tu da banii. Ma aburesti! Vad banii si vorbim dupa aia.” si-a incheiat el interventia fara sa mai faca o „gluma” pe tema banilor.

Publicat: 15 mai 2019, 09:56 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă