EXCLUSIV. Nicoleta Nucă, TOTUL despre iubit! Ce spune vedeta despre inelul de logodnă și despre sarcină VIDEO

Publicat: 14 May. 2019, 23:00 Vedete

Nicoleta Nucă ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care ne-a dezvăluit secrete din relația cu iubitul ei, ba mai mult, a vorbit despre planurile ei de viitor.

Nicoleta Nucă a fost prezentă, joi seară, la evenimentul UTV, unde a venit însoțită de nimeni altul decât iubitul ei. Artista ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care ne-a dezvăluit secrete din relația amoroasă, ba mai mult, a vorbit despre planurile ei de viitor. Curioși să aflați dacă a primit sau nu inelul de logodnă?

Printre altele, artista nu s-a ferit să răspundă și la câteva întrebări mai “sensibile” în legătură cu kilogramele în plus pe care le-a acumulat în urmă cu câteva luni, dar și despre cicatricea de pe față pe care a încercat să o scoată cu diverse tratamente cu laser și procedure… și nu a reușit.

Reporter: Nicoleta, i-ai surprins cu silueta ta, pe cei prezenți la evenimentul UTV, deși recent au apărut imagini cu tine mai plinuță, ba mai mult, s-a speculat că ai fi însărcinată.

Nicoleta Nucă: N-o să spun câte kilograme am pentru că s-ar putea să pâră multe. Într-adevăr că eu sunt foarte musculoasă. Am mâncat și eu un pic mai mult în iarnă asta, eu sunt o mâncăcioasa, iubesc mâncarea și posibil, un pic, să mă fi îngrășat. În niciun caz nu au fost adevărate speculatiile cum că aș fi însărcinată. Dacă se întâmplă asta… o anunțăm eu personal. Mi se pare un lucru frumos și nu e nimic de ascuns. Faptul că ne mai îngrășăm și noi, persoanele publice, să știți că suntem și noi oameni normali, mâncăm, avem sărbători, Crăciun, Paște, și mai punem și noi 1-2 kilograme în plus.

Nicoleta Nucă a slăbit fără dietă

 Reporter: Și totuși cum ai slăbit? Ai ținut dietă?

Nicoleta Nucă: Nu țin diete. Sunt contra dietelor drastice, în special. Sunt împotriva lor cu tot sufletul. Sunt pro sport și alimentație sănătoasă. Atât. Aceasta este rețeta mea, cel puțin. Mereu m-am menținut sau am slăbit având grijă la ceea ce mănânc și, în cazul în care vreau să slăbesc mai mult, reduc aportul caloric și intensific antrenamentele.

Reporter: Vorbeai mai devreme despre sarcină. Îți dorești să fii mamă? Ești pregătită?

Nicoleta Nucă: Nu sunt pregătită pentru asta, în niciun caz în momentul de față. Îmi doresc să rămân însărcinată la momentul potrivit. În viitor mă văd mămică, de ce nu, dar nu acum.

Reporter: Cu cine ai venit în această seară la evenimentul UTV? Erai însoțită…

Nicoleta Nucă: Da, am venit cu prietenul meu. Mergem împreună mai peste tot.

Reporter: Tu ai fost totuși destul de discretă cu viața personală…

Nicoleta Nucă: Îmi place să o țin cât mai departe de ochii lumii. Cred că tocmai această intimitate păstrează sentimentele intacte și mai autentice, și atunci încerc să o țin cât mai departe de lumina reflectoarelor, și să nu se știe prea multe despre noi, despre ce facem în viața noastră privată.

Nicoleta Nucă și iubitul ei formează un cuplu de 2 ani

Reporter: Și cum l-ai convins să vină cu tine la eveniment… unde sunt destule camere, aparate foto

Nicoleta Nucă: L-am rugat frumos.

Reporter: Nu-i place să te însoțească la evenimente?

Nicoleta Nucă: Nu neapărat, dar nici nu se împotrivește pentru că știe că asta este meseria mea, așa trebuie.

Reporter: De cât timp sunteți împreună?

Nicoleta Nucă: De aproape 2 ani.

Reporter: L-ai ținut bine de tot ascuns…

Nicoleta Nucă: Da. Și în continuare sper să rămână la fel de “ascunsă” această relație tocmai pentru că, după cum am spus, ne place să avem intimitatea noastră și timpul nostru împreună fără ochi indiscreți peste noi.

Reporter: Ok. Nu întru foarte mult în intimitatea voastră, dar poți să-mi spui cu ce te-a cucerit?

Nicoleta Nucă: Hmm… Cred că ar fi multe motive. Bine, în primul rând, ochii. Oricât ne-am bate noi cu pumnii în piept că sufletul contează, primul impact este cel vizual. Ochii lui albaștri au contat mult.

Nicoleta Nucă, povestea inelului de pe deget

Reporter: La un moment dat s-a scris că ai primit un inel de logodnă.

Nicoleta Nucă: Nu. Poate este vorba despre acest inel pe care-l port și astăzi  care este primit de la tatăl meu, la 18 ani, deci nu este deloc un inel de logodnă.

 Reporter: Tenul cum ți-l întreții? S-a scris că ai avut probleme cu acneea și că ai rămas cu niște semne

Nicoleta Nucă: Nu, acnee nu am avut niciodată. Din nefericire am o cicatrice din naștere pe care am tratat-o și cu laser, și cu diferite proceduri. Încerc să o tratez, dar din păcate nu am cum să o elimin complet pentru că este o cicatrice din naștere pe care o să o port toată viața. Nu m-a deranjat niciodată suficient de mult încât să fiu complexată. Cred că este semnul meu distinctiv.

Reporter: Îți amintești vreo ipostază amuzantă de la vreun concert? Ai avut vreo pățanie?

Nicoleta Nucă: Mi s-a întâmplat să mi se rupă tocul de la începutul concertului și am stat așa…  M-am prefăcut că sunt ok și că nu s-a întâmplat nimic. Și am mai pățit de câteva ori să mi se stingă lumina. Era o problemă de curent, dar am improvizat.

Reporter: Pe plan profesional ce mai pregătești?

Nicoleta Nucă: Am lansat de curând o piesă cu Vescan. Voi lucra în continuare în studio la piese noi, o să pregătesc un single pentru perioada următoare .

Publicat: 14 May. 2019, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă