Mihai Constantinescu a iesit din coma. Cum se simte artistul. Vestile sunt proaste!

Publicat: 14 May. 2019, 22:09 News 3

Marti, intreg showbiz-ul romanesc a fost ingrozit sa afle de problemele de sanatate ale artistului. Acesta a suferit 3 stop cardio-respiratorii in 12 ore.

Mihai Constantinescu a iesit din coma. Informatia a fost facuta publica de apropiatii artistului care stau la spital. Conform wowbiz.ro, artistul a iesit din coma, dar nu e in afara pericolului. Medicii sustin ca, daca isi revine, artistul nu va mai fi la fel.

Marti, dupa ora pranzului, Mihai Constantinescu a iesit din coma. Medicii au reusit sa il trezeasca si sa ii stabilizeze starea de sanatate. Din pacate, lipsa de oxigen a creierului va lasa sechele permanente.

Mihai Constantinescu a iesit din coma

„Situația este una critică! Din fericire, cântărețul a fost cât de cât readus la viață de doctori. Toate organele interne funcționează normal, inima este în parametri normali, însă problemele sunt la nivelul creierului. Artistul a ieșit din comă, dar funcțiile cerebrale nu funcționează. Se așteaptă o minune și în acest sens”, au povestit persoane din preajma interpretului.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge – n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog”, a spus Simona Secrier pentru wowbiz.ro.

Mihai Constantinescu, afectat cerebral destul de grav

„Am avut pacienți care au avut și șapte stopuri cardiace și am reușit să îi resuscităm. Aici vorbim despre o stare critică. Sunt convins că toți colegii mei vor face tot ce este necesar. Resuscitarea cerebrală are puține șanse de reușită când creierul a stat fără oxigen mult timp”, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru, la România TV.

Mihai Constantinescu, operat in urma cu 2 ani

„Acum 10 ani mi-am pus valve biologice. Se pare ca valva mitrala a avut o mica disfunctie care cu timpul s-a largit. Incepusem sa obosesc si se pare ca undeva pe o margine a ei incepuse sa se calcifice.

Obligatoriu trebuia sa fac aceasta interventie. Valva mitrala este foarte importanta. Nicaieri in lume nu se face perfect aceasta operatie. Interventia a durat sase ore, dar pentru ca am sangerat puternic (n.r: hemoragie) m-am intors in sala de operatii si am mai stat 2 ore. Am sangerat destul de mult”, declarat Mihai Constantinescu acum doi ani, la ieșirea din spital.

Mihai Constantinescu, operat in secret! Medicii i-au extirpat un rinichi, dar operatia nu a fost un succes

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala?! Se discuta daca va fi sau nu deconectat de la aparate

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu. Din pacate, nu are vesti bune

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu ne spulbera sperantele! „Doar un miracol il mai poate salva!” 

Mihai Constantinescu este în stare critică. Adrian Daminescu: „Să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el”

Cine este Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu! Cei doi s-au casatorit in mare secret!

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu. Artistul si sotia lui nu au avut niciodata copii!

Averea lui Mihai Constantinescu. Artistul a suferit mari pierderi, in trecut

Publicat: 14 May. 2019, 22:09 News 3
Pe aceeași temă