Mihai Constantinescu, operat in secret! Medicii i-au extirpat un rinichi, dar operatia nu a fost un succes

Publicat: 14 May. 2019, 21:51 Vedete

Marti, intreg showbiz-ul romanesc a fost ingrozit sa afle de problemele de sanatate ale artistului. Acesta a suferit 3 stop cardio-respiratorii in 12 ore.

Mihai Constantinescu a fost operat in secret in 2018. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, informatia a fost facuta publica de un apropiat de-al artistului. Mihai Constantinescu si sotia lui, Simona Secrier, au tinut in mare secret problemele de sanatate ale artistului.

In 2018, cantaretul a fost supus unei operatii de extirpare a unui rinichi. Din pacate, operatia la care Mihai Constantinescu a fost supus nu a avut succes. Au aparut complicatii si, de atunci, starea de sanatate a artistului s-a inrautatit.

Mihai Constantinescu, operat in secret in 2018

Conform apropiatului, Mihai Constantinescu a fost la un pas de moarte si inainte de Craciun, in 2018. Cu ajutorul specialistilor si a unor tratamente, artistul a reusit sa isi revina. A trecut peste sarbatori si a intrat in noul an, cu bine. Pana in luna martie 2019.

In urma cu aproximativ doua luni, Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul Municipal. A fost nevoit sa isi anuleze concertele pentru ca a stat cateva zile in spital. Sotia lui, Simona Secrier, nu l-a lasat singur, nici macar o clipa. Aceasta si-a anulat concertele de fiecare data cand artistul a fost internat.

Mihai Constantinescu a ramas fara un rinichi

Va reamintim ca Mihai Constantinescu a facut stop cardio-respirator de 3 ori in ultimele 12 ore. Este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca unde medicii il ingrijesc. Din pacate, sunt rezervati in privinta starii sale de sanatate.

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala?! Se discuta daca va fi sau nu deconectat de la aparate

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu. Din pacate, nu are vesti bune

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu ne spulbera sperantele! „Doar un miracol il mai poate salva!” 

Mihai Constantinescu este în stare critică. Adrian Daminescu: „Să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el”

Cine este Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu! Cei doi s-au casatorit in mare secret!

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu. Artistul si sotia lui nu au avut niciodata copii!

Averea lui Mihai Constantinescu. Artistul a suferit mari pierderi, in trecut

Publicat: 14 May. 2019, 21:51 Vedete
Pe aceeași temă