Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu. Artistul si sotia lui nu au avut niciodata copii!

Publicat: 14 May. 2019, 15:33 Vedete

Indragitul artist a emotionat intreaga Romanie, odata cu vestea ca se afla in stare grava, pe sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Floreasca.

Cantaretul de 73 de ani nu ar avea prea mari sanse de recuperare, spun medicii. Stopurile cardio-respiratorii pe care le-a suferit, chiar si cand se afla sub supraveghere medicala, i-ar putea fi fatale. Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu pare sa fie faptul ca nu a avut niciodata urmasi.

Acesta si sotia lui, Simona Secrier, nu au copii, desi sunt impreuna de 18 ani. S-au casatorit in mare secret, in urma cu cativa ani, iar la eveniment au participat doar rudele si apropiatii lor. Mihai Constantinescu a regretat toata viata ca nu a devenit tatic, nici macar o singura data.

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu!

Chit ca a avut relatii cu foarte multe femei, printre care si celebre, artistul nu le-a putut convinge pe acestea sa ii daruiasca un copil. Ba mai mult, sora acestuia a facut cateva dezvaluiri, in urma cu ceva timp, legate de motivul pentru care artistul nu are mostenitori.

Simona Secrier, care este cu 26 de ani mai tanara ca artistul, nu i-a indeplinit nici ea acest vis artistului. Potrivit rudei lui Mihai Constantinescu, el si-ar fi dorit foarte tare sa aiba o fetita. Prima sotie n-a vrut sa ii daruiasca un copil pe motiv ca si-ar fi stricat silueta!

„Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie sa raspunda, in functie de cucoanele cu care a fost. Mihai s-a casatorit cu gandul sa aiba o fetita, dar ea nu a vrut sa-si strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele si-au dorit copii cu el, dar le era teama ca el nu vrea si nu l-au intrebat. Imi pare foarte rau, am venit singuri, plecam singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare a cantaretului. Intre timp, din pacate, femeia a murit in urma unei grave maladii.

Mihai Constantinescu ar fi putut deveni tatic!

Cand avea insa varsta de 30 de ani, el a aflat ca urma sa devina tatic. Totusi, nu s-a mai intamplat acest lucru, pentru ca cea pe care o lasase gravida era o eleva de liceu. Aceasta s-ar parea ca a decis sa faca intrerupere de sarcina, pe motiv ca era mult prea tanara si abia urma sa intre la facultate. Ce avere are Mihai Constantinescu

„Un copil responsabilizeaza mama enorm. Nu a fost sa fie sa am un copil. Atunci cand mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost in tinerete cu o fata splendida si a ramas insarcinata. Ea a luat hotararea sa nu se mai intample absolut nimic. Asa ca a facut avort. Eram tanar, aveam in jur de 30 de ani si ea era in clasa a 12-a. Mi-ar fi placut ca ea sa fi lasat copilul”, a marturisit Mihai Constantinescu, in trecut, la o emisiune Antena Stars.

Publicat: 14 May. 2019, 15:33 Vedete
Pe aceeași temă