Averea lui Mihai Constantinescu. Artistul a suferit mari pierderi, in trecut

Publicat: 14 May. 2019, 13:18 News 3

Starea de sanatate a indragitului artist este una precara, in aceste momente.

Cantaretul a suferit un al doilea stop cardio-respirator, in seara de luni, fiind transportat de urgenta la spital. Acesta a avut, in trecut, parte de momente dificile si nu doar de sanatate. Averea lui Mihai Constantinescu a avut de suferit cu mult.

In urma cu cativa ani, cantaretul indragit de romani a pierdut chiar si o casa. Experienta a fost una nefericita si care l-a marcat negativ. A incercat totusi sa ramana optimist, desi avusese o asemenea pierdere grava.

Averea lui Mihai Constantinescu. Ce lasa in urma artistul

Artistul Mihai Constantinescu se afla in coma, la spital, dupa ce a suferit un al doilea stop cardiac. Cu doar cateva luni in urma fusese internat iarasi, pentru un motiv de sanatate similar. Fanii sai isi doresc acum ca el sa isi revina. Si sotia acestuia, Simona, le-a transmis tuturor sa se roage pentru sanatatea cantaretului.

Averea lui Mihai Constantinescu

Interpretul ale carui slagare sunt cunoscute de toti romanii s-ar afla in stare foarte grava. Este internat pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, din Bucuresti. Nu foarte multi stiu insa ca acesta a locuit intr-o casa nationalizata. In anul 2007, proprietarii acelui imobil au revenit in tara, iar astfel cantaretul a fost obligat sa evacueze locuinta. Era o casa situata pe strada Sandu Aldea, in care artistul locuise peste 20 de ani!

Chit ca nu si-a dorit absolut deloc sa lase in urma casa, a fost nevoit sa o faca totusi, pentru ca era o casa nationalizata. Imobilul a fost vandut rapid de catre proprietari.

„A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârstă mea să stai pe ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simț că înnebunesc când îmi amintesc. Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitanță stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casă pe care o credeam a noastră, dar instanță decisese că este a altora. Sumă exorbitanță s-a împărțit la doi. O parte o plătește fostă mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus poprire de 33% pe veniturile lunare. Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”, a povestit Mihai Constantinescu, in trecut, in cadrul unui interviu.

Artistul nu se considera un om bogat, ci opusul, pentru ca avea nevoie sa isi suplimenteze veniturile. De aceea, cantaretul de 73 de ani accepta concerte. Pentru fiecare aparitie acesta solicita suma de o mie de euro. Este o suma modica, daca e sa ne gandim la cele solicitate de alti cantareti de la noi, potrivit a1.ro.

Publicat: 14 May. 2019, 13:18 News 3
Pe aceeași temă