Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala?! Se discuta daca va fi sau nu deconectat de la aparate

Publicat: 14 May. 2019, 14:13 News 3

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat si mai rau dupa ce a suferit al treilea stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala?! Al treilea stop cardio-respirator a venit ca un cutremur, fiindca viata artistului este in real pericol, dupa spusele medicilor.

In aceste momente, medicii spitalului Floreasca din Bucuresti discuta cu familia pentru a se decide daca Mihai Constantinescu va fi sau nu deconectat de la aparate, fiindca sunt sanse mari sa aiba leziuni ireversibile ale creierului.

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala?!

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai ConstantinescuCe a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

„Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrală. Oare era legată de un tratament anterior anticoagulant sau în contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Sunt convins că Mihai Constantinescu beneficiază de tratamentul cel mai benefic în această direcție la Spitalul Floreasca, dar este foarte îngrijorător că a făcut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu prin legatura telefonica, in cadrul jurnalului de stiri de la Romania TV, conform evz.ro.

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

„Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă.

Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, potrivit realitatea.net.

 

Publicat: 14 May. 2019, 14:13 News 3
Pe aceeași temă