Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu. Din pacate, nu are vesti bune

Publicat: 14 May. 2019, 13:15 News 3

Mihai Constantinescu a facut stop cardio-respirator luni seara si inca unul in decursul noptii.

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu. Din nefericire, Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus ca nu are vesti deloc bune despre starea artistului.

Acesta se afla la Terapie Intensiva si este intr-o stare critica, medicii asteptandu-se la ce este mai rau.

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

„Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă.

Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, potrivit realitatea.net.

Adrian Daminescu: „Să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el”

Mihai Constantinescu nu este la primul caz de acest gen. In decursul anilor, artistul a mai facut probleme grave de sanatate.

„Dormea lângă soție și soția și-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îți pierzi memoria și e greu să îți mai recapeți cunoștința”, a spus muzicianul.

„Tot ce putem să facem acum e să stăm cuminți și să ne rugăm pentru el„, a mai spus Adrian Daminescu.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator

Aseara, indragitul cantaret in varsta de 73 de ani a fost dus de urgenta la spital dupa un stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu, in stop cardio-respirator. Medicii nu au vesti prea bune si spun ca starea acestuia este critica. Aacesta se afla internat la Terapie Intensiva, la spitalul Floreasca din Bucuresti. In acest moment este in coma.

Cea care a chemat aseara ambulanta a fost sotia sa in varsta de 47 de ani, dupa ce l-a gasit inconstient in propria casa. Se pare ca artistul a stat in stop cardio-respirator in jur de 10 minute, si a fost resuscitat dupa 20 de minute.

Publicat: 14 May. 2019, 13:15 News 3
Pe aceeași temă