EXCLUSIV | Când atinge Dorian Popa miliardul de euro și cât de bogat intră în 2023: „Toate cadourile mele sunt în cash”

Publicat: 24 dec. 2022, 12:58 Autor: Dora Bazavan Vedete

Când atinge Dorian Popa miliardul de euro. A muncit fără încetare și a ajuns unde este astăzi! I-au trecut prin mână bani mulți, mai ales că îi face pe bandă rulantă. Dorian Popa este cumpătat deși își face toate poftele. Ce cadouri le face apropiaților săi de Crăciun cel mai tare vlogger și influencer al momentului, care sunt regretele sale, când devine posesor adevărat de Lamborghini dar și când ar putea atinge miliardul de euro, Dorian Popa este absolut delicios cu răspunsurile pe care ni le-a dat pentru Ciao.ro! Un interviu demn, de-a dreptul, pentru acest sfârșit de an!

Dorian, cât de bogat intrii în 2023?

Îndeajuns de bogat încât să îi mulțumesc nespus Lui Dumnezeu și mai bogat decât credeam că voi fi la vârsta la care sunt și anume 34 de anișori.

Când vine mașina nouă? Mai ai răbdare?

Mașina nouă are o poveste specială pentru că cei de la Lamborghini au apreciat faptul că sunt o persoană publică și mi-au oferit pachetul cadou la prima achiziție, care presupune o vizită la prima fabrică de Lamborghini din lume, în Bologna, unde este și produsă mașina mea. Mașina o vom dezveli acolo pe 17 Ianuarie după care ea va fi trimisă în România.Ce este și mai cool de atât este că cei de la Lamborghini au reușit să obțină și un acord de filmare. Nu vom putea filma foarte multe lucruri pentru că este destul de confidențial, dar câteva cadre din fabrică și de la dezvelire o să putem vedea direct pe canalul meu de Youtube, o să fie senzațional așa mi-a fost promis.

Când atinge Dorian Popa miliardul de euro

Cum a fost anul asta pentru tine? Cât de productiv și ce îți dorești de la 2023?

Anul 2022 nu a fost un an rău pentru mine, încă nu am făcut bilanțul firmelor ca să văd un upgrade față de anul trecut, însă ce m-a deranjat la 2022,  a fost un an poate nu prea plăcut pentru semenii mei și energia din atmosferă pentru mine contează foarte mult. Eu îmi doresc ca toată lumea să fie fericită, nu numai eu.

Ai spus că ai cheltuit 4 milioane de euro în ultimii 5 ani! Cât de bine i-ai investit și cum crezi că ți se vor întoarce înapoi?

Acum putem vorbi de speranță, că nu putem previziona ce se va întâmpla într-un anume fel, poate doar experții deși nici ei, pentru că criza din 2007-2008 a fost o surpriză și pentru ei. Nu știm ce va urma, e clar că piața este un pic degringoladă acum, dar eu zic că Doamne Doamne are grijă de noi toți, și eu cred că investiția se va întoarce așa cum îmi doresc. Important este că printre aceste lucruri am investit și în fericirea mea și atât timp cât zâmbesc înseamnă că am investit bine.

Ai devenit dezvoltator imobiliar! Ești mulțumit de cartierul tău de vile, de casele pe care le-ai construit?

Nu numai că sunt mulțumit de Hâtz Residence și de cât m-a ajutat Doamne Doamne , dar sunt foarte fericit că am ajuns la capitolul mobilat casele și abia acum clienții mei și viitorii mei clienți devin convinși că ceea ce spun aia fac, spre deosebire de alții, și că ale mele căsuțe vor fi echipate complet cum puțini își mai permit să vândă în ziua de astăzi.

Cât de bogat intră în 2023

Ai vândut deja toate casele? Mai faci? Cum stai la acest capitol?

Nu, mai sunt căsuțe de vânzare, dar obiectiv vorbind eu nici nu le-am pus încă public la vânzare, clienții mei sunt clienți care au auzit din gură în gură sau de la prieteni și au ajuns la mine prin prieteni, eu încă nu le-am pus oficial la vânzare, însă nu este un secret că piață imobiliară este ușor blocată și nu trebuie să mințim sau să ne fălim cu lucruri pe care nu le-am făcut. Căsuțe de vânzare mai sunt, s-au și vândut, și în momentul acesta piața imobiliară este în stand-by, eu voi mai construi dar nu acum, aștept să treacă iarna, este o iarnă incertă.

Ce venituri îți vor aduce toate casele pe care le-ai construit?

Matematica e simplă și cred că toată lumea o știe,cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate. Prețul nu se va modifica, eu am promis în fața lui Dumnezeu că aceste prime șase case vor costa 200.000 euro, într-adevăr se previzionează că prețurile vor exploda din primăvară, dar eu am o promisiune în față lui Dumnezeu și o voi respecta, ce se va întâmpla cu următoarele vom vedea, piața va dicta.

Ce crezi că îți mai lipsește în momentul de față?

Sincer vă spun, fără nici o ipocrizie, în momentul de față îmi lipsește liniștea mondială, națională, cum vreți să-i spuneți voi. Vreau ca oamenii să fie normali din nou, să fie fericiți, să nu mai avem griji de astea cu bombe, cu măști, cu toate nebuniile din ultimii trei ani care efectiv ne-au dat peste cap.

„Toate cadourile mele sunt în cash”

Atingi miliardul de euro în următorii 2-3 ani? Ți-ai setat un target în acest sens?

Ferească Dumnezeu, 1 miliarde de euro? Realizăm ce înseamnă asta? Nu! Eu dacă în viață asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu cu vârf și îndesat. Nu, eu miliardul nu, și oricum miliardul nu este pentru români, puțini români miliardari și ăia nu mai sunt români că sunt cu afaceri prin toată lumea. Nu știu dacă a pregătit Doamne Doamne pentru mine așa ceva, și nu știu dacă îmi doresc. Oricum în prezent se întâmplă mai mult decât îmi doresc, și pentru asta îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu.

Ești foarte transparent în ceea ce privește veniturile tale! Nu îți este teamă de hoți sau răuvoitori? Ți-au călcat vreodată pragul? Te-a furat cineva? Ai avut probleme în acest sens?

Da sunt foarte transparent pentru că nu cred în frică, din câte vedem în ziare și în media, hoții intră și peste oamenii normali care, săracii de ei, nu spun nici unde stau, nici cum se numesc, sunt șocat de ceea ce văd prin ziare, o să vă povestesc și eu ceva interesant dar doar atunci când povestea va fi finalizată și va pot spune tot firul.

Ce își dorește Dorian Popa de la Moș Crăciun? Mai ai încă dorințe neîmplinite?

Dorian Popa de la Moș Crăciun își dorește o revenire mondială cât mai rapidă este tot ce îmi doresc, Moșul are grijă de mine cum știe el cel mai bine, dar îmi doresc zâmbete normale de la toți oamenii din nou.

Când te gândești la copilăria ta, te încearcă vreun regret?

Am spus-o și încă o mai spun cu aceeași sinceritate și mândrie,consider că greșelile tinereții m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi,și nu aș putea să regret vreodată, într-adevăr îmi pare rău că am greșit dar nu regret.

Care a fost cel mai mare neajuns al tău când erai mic?

Cred că cel mai mare neajuns a fost faptul că nu înțelegeam de ce, deși mama mea era extrem de  imparțială și neutră în momentul divorțului, tatăl meu era extrem de înverșunat și obiectiv, vroia să rupă legătură dintre noi și ea.

Știu că ești generos cu familia ta! Ce cadouri pregătești pentru mama și iubita ta, de Crăciun?

Sunt atât de generos și am învățat să fiu atât de practic și de eficient încât toate cadourile mele sunt în cash, pentru că nu mă pricep foarte bine la cadouri și pentru că alerg ca nebunul de dimineață și până seară și pentru că eu cred că un om își poate face singur cel mai frumos cadou din lume! Când o să fiu super bogat poate o să arunc și eu cu mașini de lux, bijuterii sau cadouri  foarte scumpe în stânga și în dreapta, dar până atunci consider că banii trebuie chibzuiți, motiv pentru care fiecărui apropiat îi ofer niște bănuți cu care să facă ce consideră mai bine.

Când atinge Dorian Popa miliardul de euro

Dar Cheluțu? El cum se va bucura în pragul acestor sărbători de iarnă?

Of, Cheluțu deocamdată e ușor bolnăvior. Avem o problemă cu un ochișor, se numește ulcer cornean indolent, suntem pe tratament de o lună și jumătate. Este vorba de o leziune a unui ochișor, eu sper că Moș Crăciun pentru Cheluțu să aducă vindecare prin tratament ca să nu fie nevoie să-l operăm, aceea fiind varianta alternativă.

Cât ești de recunoscător acum, pentru tot ce ai?

Cred că este destul de public nivelul de recunoștință pe care îl am, dar am să vi-l spun și vouă odată. Cred că recunoștința se măsoară prin numărul de rugăciuni pe le faci atunci când ești bine, oamenii, în general, au tendința să se roage la Doamne Doamne abia atunci când le este rău,și consider eu că un recunoștințometru s-ar putea baza pe numărul de rugăciuni zilnice atunci când ești bine și sănătos, și să știți că la mine e un număr generos, și mulțumesc Lui Dumnezeu.

Când te apuci de făcut cozonaci? Am văzut că te pricepi!

Am făcut un cozonac, îmi place, e funny, însă urăsc frământatul acela, iar antreprenor din naștere fiind vă spun că nu aș investi într-un malaxor ca să fac cozonaci, pentru că nu prea îmi place să gătesc! O mai fac din când în când, îmi place pentru că depun pasiune în tot ce fac, dar nu-mi place atât de mult încât să fac benevol sau fără să fie nevoie să filmez ceva.

Ce îți place cel mai mult să mănânci de Crăciun?

Preferata mea de Crăciun este toba, dacă mai am și niște hrean, îmi mai place și răcitura sau piftia cum zic alții, bătălia este între răcitură și tobă.

Unde te prind sărbătorile de iarnă?

Sărbătorile de iarnă mă prind pe scenă, de Crăciun sunt liber deocamdată, dar cu siguranță voi filma ceva dacă nu întră un eveniment, iar de Revelion sunt la Câmpina, la trecere dintre ani voi fi pe scenă alături de către cei din Câmpina și sunt absolut sigur că ne vom distra că la carte.

Ai superstiții să te prindă noul an cu bani la ciorap, cum se zice, sau în buzunare, ca să îți meargă bine?

Nu, singura dorință pe care o am este să cânt de Revelion, pentru că mă gândesc că se spune că așa cum începi noul an așa îți merge tot anul. Dorința mea este să cânt, să fiu pe scenă alături de oamenii mei, să facem poze, să fie toată lumea fericită , să intru cu zâmbet în noul an, dacă pot face asta pentru mine, e wow!

Nu te-am văzut niciodată trist! Ești întotdeauna cu zâmbetul pe buze! Care este secretul tău pentru a avea această viață lipsită de griji și un trai în totală armonie?

Aici oamenii greșesc un pic, a fi tot timpul fericit și a zâmbi nu înseamnă că duci o viață fără griji, înseamnă să știi cum să „managiuești” aceste griji, să știi cum să treci peste momentele grele și să nu le lași să te acapareze mai mult decât este nevoie. Normal că și eu am foarte multe probleme, am atâtea business-uri, credeți că nu sunt probleme?

Nu! Probleme sunt foarte multe, dar ar trebui să zambim pentru că ne trezim, în primul rând, pentru că respirăm, toate acestea vin cu un mesaj că suntem sănătoși, în timp ce alții se chinuie, sau seara se roagă ca dimineață să se mai trezească. Dacă am conștientiza valorile acestea și le-am aprecia la adevăratul lor nivel, nu ar mai trebui să găsim motive să zambim, pentru că ele sunt în fața noastră! Cred că am devenit ușor văicăreți cum ar spune Mamișor, am uitat să mai zambim și să mulțumim pentru lucrurile elementare pe care le primim, și anume sănătate, viață și dragoste, că sunt sigur că sunt mulți dintre noi care sunt iubiți sau iubesc dar nu consideră acesta un motiv de a zâmbi.

Dacă ai avea un dialog cu Dorian când era mic, ce i-ai spune sau ce i-ai promite?

Dacă aș avea dialog cu Dorian de când era mai mic, lucru pe care îl spun și tuturor tinerilor ar fi: „Doriane, apucă-te și muncește mai devreme, stai liniștit dacă te doare inima, sau o să fii trist că ceilalți „prieteni” ai tăi care se distrează și tu muncești! Mai târziu vei înțelege și lucrurile te vor răsplăti enorm! Dacă aș fi știut asta mai de mic, poate aș fi fost mai relaxat acum. Au fost foarte multe perioade, „La La Band”, „Pariu cu Viața”, și eram foarte apăsat că muncesc foarte mult și nu mai am timp de distracție. Doamne, ce drum bun a avut Dumnezeu pentru mine!

Doamne ajută și Sărbători Fericite tuturor cititorilor Ciao.ro și să ne auzim cu bine în noul an!

Publicat: 24 dec. 2022, 12:58 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×