Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu ne spulbera sperantele! „Doar un miracol il mai poate salva!” De ce nimeni nu mai crede ca Mihai Constantinescu va mai trai?!

Publicat: 14 May. 2019, 15:02 News 3

Medicii nu vor sa dea sperante false familiei si fanilor si inclusiv Sorina Pintea, ministrul sanatatii a declarat ca starea lui Mihai Constantinescu este foarte grava.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu: „Doar un miracol il mai poate salva” Mihai Constantinescu a suferit un stop cardiac si este internat la Spitalul Floreasca inca de ieri si medicii sunt extrem de rezervati in ceea ce priveste sansele sale de supravietuire.

Mihaela Constantinescu, fosta lui sotie, a declarat pentru ziarul Click! ca artistul se zbate la propriu intre viata si moarte si ca doar o minune il poate salva. Mihai Constantinescu a fost gasit de actuala sa sotie, Simona Secrier, care a si a sunat ambulanta imediat. Medicii l-au resuscitat timp de 10 minute dupa care l-au dus direct la Urgente.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu: „Doar un miracol il mai poate salva”

Solistul are la activ două intervenţii chirurgicale complicate la inimă, cea mai recentă, în 2017. Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost căsătorit timp de 28 de ani cu Mihaela. Au divorțat în anul 2003, însă au rămas cei mai buni prieteni, iar fosta soție i-a păstrat chiar și numele celebrului artist.

”Am fost ieri, de dimineață, la el la spital. După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona. Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întamplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la Salvare”, a declarat pentru Click! Mihaela Constantinescu.

”Fac un apel către toată lumea și vreau să se roage pentru el, pentru că doar Dumnezeu îl mai poate ajuta! E un moment în care un om se zbate între viață și moarte”, a mai spus Mihaela Constantinescu.

Publicat: 14 May. 2019, 15:02 News 3
Pe aceeași temă