Razvan Ciobanu facut PRAF de unul dintre cei care l-au imprumutat cu bani: „Eram de o aroganta maxima in ultima vreme! I-am dat 2.500 de euro si tot el m-a dat in judecata” VIDEO

Publicat: 14 May. 2019, 14:11 News 3

Cristi Pascu este primul care are curajul sa iasa in fata si sa spuna ca avea de recuperat bani de la Razvan Ciobanu. Vica Blochina l-a reclamat si ea la politie ca i-a amanetat o multime de genti scumpe.

Razvan Ciobanu facut praf de unul dintre cei care l-au imprumutat cu bani! Pe masura ce trece timpul de la moartea lui Razvan Ciobanu incep sa apara din ce in ce mai multe detalii despre viata lui personala si problemele financiare uriase pe care le avea.

Totul a pornit initial ca un zvon atunci cand cativa prieteni au spus ca Razvan nu mai avea bani, dar se pare ca intreaba problema a inceput cu ani in urma si era cat se poate de grava. Razvan obisnuia inca din urma cu 10-11 ani sa imprumute bani si sa nu-i mai returneze sau chiar sa ia comenzi de rochii de la doamnele cu bani din Bucuresti si sa le dea efectiv „tepe”, fara sa mai raspunda la telefon. In tot acest timp continua sa cheltuie masiv pe droguri si un stil de viata pe care in realitate nu si-l permitea, toate pana in punctul cand a ajuns sa nu mai aiba niciun ban si sa fie luat din mila de diversi apropiati prin diverse locuri.

Hairstylistul celebru, Cristi Pascu a fost unul dintre apropiatii lui Razvan Ciobanu care in trecut l-a imprumutat cu bani pe care nu i-a mai recuperat niciodata si ulterior chiar au mai avut episoade in care Razvan Ciobanu i-a dat teapa cu o alta suma de bani.

„Eu il cunosc pe Razvan de foarte multa vreme si am facut multi bani impreuna. Mi-a cerut la vremea respectiva, „da-mi cati bani ai”, i-am spus pentru ce? Ce s-a intamplat, ce ai? El mi-a zis: „Am o problema ca nu mi-au intrat banii si trebuie sa dau salariile acum pe 15 si nu am cash pentru salarii”. Eu am zis „ia Razvane, astia ii am la mine”. I-am dat 2.500 de euro acum 11 ani. Mi-am dat seama ca e ceva in neregula daca el mi-a spus ti-i dau intr-o saptamana si au trecut 3 luni de zile si n-a mai venit sa se tunda, n-a mai raspuns la telefoane.

Banii astia i-ar fi facut Razvan de la doua fuste, nu era nicio chestie. Anii au trecut, intre timp m-am casatorit si l-am sunat si i-am spus „Razvan, uite, stiu ca ai sa-mi dai banii aia, dar am putea sa facem altfel. Iti mai dau eu o diferenta, ai putea sa-i faci rochia sotiei mele, te rog frumos?” El a zis ca e perfect si ca daca ii mai si dau niste bani ar fi ideal.” a declarat Cristi Pascu pentru Antena 1.

Razvan Ciobanu facut praf de unul dintre cei care l-au imprumutat cu bani!

„A chemat-o pe sotia mea, a fost la un fel de proba. I-a zis, uite o sa facem asa, asa. Toata lumea fericita. Am stabilit sa-i mai dau inca 3.000 de euro ca sa fie rochia exact cum si-ar fi dorit-o sotia mea. Eu asteptam si il sunam pana cand cu o luna inainte de nunta m-a sunat si mi-a zis, „sa stii ca imi pare rau, sunt total neinspirat si nu pot sa-i fac rochia”. Atunci mi-am dat seama ca nu mai ai ce sa-i faci ca deja o luase cu diverse prafuri si alte pastile” A mai povestit el despre cum Razvan Ciobanu l-a pacalit a doua oara

Se pare ca in oras Razvan era deja cunoscut pentru tepele pe care le dadea: „El deja incepuse sa traga tepe pentru ca stiam de la cliente. Clientele mele mergeau la el sa-si faca rochii si auzisem deja versiuni de genul: „Am fost la Razvan, i-am dat 500 de euro sa-mi inceapa rochia si nu mai mi-a raspuns la telefon”. Sunt multe persoane care i-au dat bani lui numai ca in secunda asta nimeni nu mai recunoaste. Stiu ca exista o doamna care a dat o suma foarte mare de bani, peste 50.000 de euro si atunci cand am rugat-o sa depuna marturie la procesul pe care eu l-am avut cu Razvan Ciobanu ea mi-a spus ca nu se poate pentru ca banii aia i-a dat fara stirea sotului ei.”

„M-am intalnit cu Razvan Ciobanu intr-o cafenea pe Dorobanti si el era intr-o aroganta maxima cu telefonul Vertu pe masa, cu bratara de la Cartier. I-am zis ca decat sa se dea atat mare mai bine si-ar plati datoriile. Apoi m-a dat in judecata si mi-a cerut 52.000 de euro daune morale ca i-am stirbit imaginea. Omul era de o aroganta maxima in ultima vreme si nu te mai intelegeai cu el” a incheiat Cristi Pascu interviul despre Razvan Ciobanu.

Publicat: 14 May. 2019, 14:11 News 3
Pe aceeași temă