Mihai Constantinescu este numai piele si os. Starea artistului inca este grava

Publicat: 15 May. 2019, 09:50 News 3

Probleme de sanatate adunate l-au facut pe Mihai Constantinescu de nerecunoscut, fiind extrem de slabit.

Mihai Constantinescu este numai piele si os. Potrivit Cancan, una dintre persoanele care l-au vizitat la spitat a facut declaratii ingrozitoare, spunand ca indragitul artist este de nerecunoscut, „numai piele si os”.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat si mai rau dupa ce a suferit al treilea stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu este numai piele si os

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu

Al treilea stop cardio-respirator a venit ca un cutremur, fiindca viata artistului este in real pericol, dupa spusele medicilor.

Medicii spitalului Floreasca din Bucuresti au discutat cu familia pentru a se decide daca Mihai Constantinescu va fi sau nu deconectat de la aparate, fiindca sunt sanse mari sa aiba leziuni ireversibile ale creierului.

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

„Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe terapie intensivă.

Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, potrivit realitatea.net.

Mihai Constantinescu, operat in secret

Mihai Constantinescu a fost operat in secret in 2018. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, informatia a fost facuta publica de un apropiat de-al artistului. Mihai Constantinescu si sotia lui, Simona Secrier, au tinut in mare secret problemele de sanatate ale artistului.

In 2018, cantaretul a fost supus unei operatii de extirpare a unui rinichi. Din pacate, operatia la care Mihai Constantinescu a fost supus nu a avut succes. Au aparut complicatii si, de atunci, starea de sanatate a artistului s-a inrautatit.

Publicat: 15 May. 2019, 09:50 News 3
Pe aceeași temă