Tragedie! Un avion s-a prăbușit! Printre morți: un cunoscut actor și soția sa

Publicat: 31 May. 2021, 09:12 Arhiva
Tragedie! Un avion s-a prăbușit! Printre morți: un cunoscut actor și soția sa

Joe Lara, vedeta serialului „Tarzan: The Epic Adventures”, din 1996, a murit, scrie Mediafax. Actorul a fost victima unui accident aviatic în care și-au mai pierdut viața soția lui și alte cinci persoane.

Un avion de mici dimensiuni, în care se afla Lara, s-a prăbuşit într-un lac din Tennessee, potrivit autorităţilor locale şi Associated Press. Joe Lara avea 58 de ani. Soţia sa, autoarea şi fondatoarea unui program de dietă, Gwen Lara, se afla în avion, împreună cu alte cinci persoane. Autorităţile au indicat că nu au existat supravieţuitori în accident.

În accidentul aviatic au murit actorul Joe Lara, soţia acestuia, pastorul Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen, pilotul avionului şi trei angajaţi ai bisericii conduse de Gwen. Toți erau din Brentwood, Tennessee, iar numele lor au fost făcute publice după ce familiile au fost anunțate de tragedie.

Micul avion, un Cessna C501, s-a prăbuşit în lacul Percy Priest lângă Smyrna, Tennessee, după ce a decolat sâmbătă la aproximativ 11 dimineaţa, a declarat Administraţia Federală a Aviaţiei. Avionul se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Palm Beach din Florida.

Cine a fost Joe Lara

William Joseph Lara s-a născut pe 2 octombrie 1962, în San Diego, California. De-a lungul cariere, a avut roluri în filme de acțiune și în seriale de televiziune, cel mai cunoscut fiind personajul Tarzan din filmul „Tarzan in Manhattan”, din 1989, și continuarea din serialul Tarzan: The Epic Adventures, începând din 1996. Printre filmele în care a jucat se află Sunset Heat (1992), Baywatch (1993), American Cyborg: Steel Warrior (1993), Steel Frontier (1995), Warhead (1996), Operation Delta Force (1997), Conan the Adventurer (1998), Armstrong (1998), Doomsdayer( 2000) și Dead Man’s Run (2001).

În ultimii ani, Joe Lara renunțase la cariera de actor pentru a se dedica muzicii country.

Sursa foto: Captura Video Youtube

Publicat: 31 May. 2021, 09:12 Arhiva
Pe aceeași temă