Accident aviatic în Pakistan. Pilotul a murit pe loc

Publicat: 11 Mar. 2020, 13:19 Arhiva

Un accident aviatic a avut loc în Pakistan. Pilotul care se afla la bordul aeronavei F-16 a murit pe loc în urma incidentului aviatic.

Accident aviatic în Pakistan. Potrivit EVZ, accidentul aviatic a avut loc în timpul unor pregătiri pentru un show ce urma să aibă în data de 23 martie, cu ocazia Zilelor Pakistanului. Întregul incident a fost filmat de un amator. În imaginile video se poate observa cum aeronava se prăbușește, după ce pilotul pierde controlul. El era singura persoană din aeronavă.

Alte două avioane s-au ciocnit în aer

Tragedie aviatică! Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit, astăzi, în apropiere de Melbourne. Patru oameni au murit.

Un grav accident aerian a avut loc, astăzi, în Australia, aproape de orașul Melbourne. Două aparte de zbor, de mici dimensiuni, s-au ciocnit în aer și în urma impacului nu au existat supraviețuitori. În fiecare avion se aflau piloții și câte un elev din cadrul școlii de aviație Peninsula Aero Club Moonrabbin.

Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit! „Cel mai probabil cele două avioane s-au ciocnit în zbor înainte să se prăbuşească. Fiecare aparat avea câte doi oameni la bord şi toate cele patru persoane au decedat. Încercăm să adunăm toate informațiile de la martorii tragediei”,au anunțat autoritățile australiene.

Publicat: 11 Mar. 2020, 13:19 Arhiva
Pe aceeași temă