Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit în aer! Nu există supraviețuitori!

Publicat: 19 Feb. 2020, 14:41 Arhiva
Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit în aer! Nu există supraviețuitori!
Tragedie aviatică! Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit, astăzi, în apropiere de Melbourne. Patru oameni au murit.
Un grav accident aerian a avut loc, astăzi, în Australia, aproape de orașul Melbourne. Două aparte de zbor, de mici dimensiuni, s-au ciocnit în aer și în urma impacului nu au existat supraviețuitori. În fiecare avion se aflau piloții și câte un elev din cadrul școlii de aviație Peninsula Aero Club Moonrabbin.

Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit! „Cel mai probabil cele două avioane s-au ciocnit în zbor înainte să se prăbuşească. Fiecare aparat avea câte doi oameni la bord şi toate cele patru persoane au decedat. Încercăm să adunăm toate informațiile de la martorii tragediei”,au anunțat autoritățile australiene.

Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit în aer! 

AICI puteți vedea imagini video din timpul operațiunii de salvare. 

Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit! În urmă cu 12 ani, alte două aeronave de antrenament pentru viitorii piloți s-au ciocnit în aer, lângă Sydney. Atunci au fost înregistrate doar două victime, la bordul avioanelor aflându-se patru persoane: doi bărbați și două femei.

De la începutul acestui an au avut loc mai multe accidente aviatice, de departe, cel mai grav fiind cel din Teheran, unde un avion în care se aflau 180 de persoane s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini. Aeronava era un Boeing 737 și aparținea companiei Ukraine International Airlines. Aeronava trebuia să ajungă la Kiev.

Citește și: Tragic! Un avion cu 100 de pasageri s-a prabușit. Cel puțin 14 oameni au murit

 

 

Publicat: 19 Feb. 2020, 14:41 Arhiva
Pe aceeași temă