Alertă! Un nou atac armat în Statele Unite! O personă a fost ucisă și alte cinci rănite

Publicat: 09 Apr. 2021, 09:54 Arhiva
Alertă! Un nou atac armat în Statele Unite! O personă a fost ucisă și alte cinci rănite

Este, din nou alertă în Statele Unite ale Americii! Un nou atac armat îndoliază Texasul! Angajații unei fabrici de mobilă din Texas au trăit clipe de coşmar! O persoană a fost ucisă, iar alte cinci au fost rănite după ce un individ a tras mai multe focuri de armă asupra angajaţilor.

Atacatorul a fugit de la faţa locului, iar poliţiştii au pornit după el. În timp ce era urmărit, bărbatul a împuşcat un ofiţer, însă, ulterior, oamenii legii au reuşit să-l prindă pe ucigaş. Acesta ar fi şi el un angajat al companiei unde a avut loc atacul, însă nu este cunoscut de ce a recurs la acest gest extrem, scrie antena3.ro.

4 dintre răniţi sunt în stare critică şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. O altă persoană a ajuns la spital în urma unui atac de astm.

Larry Winston Bollin, în vârstă de 27 de ani, din Iola, Texas, a fost transportat la Centrul de Detenție Brazos County din Bryan, joi, scrie AP.

Tânărul a fost acuzat de crimă și în cazul său a fost stabilită o cauțiune de un milion de dolari.

Eric Buske, șeful Poliției din Bryan, a declarat că suspectul este angajat al fabricii Kent Moore Cabinets, unde a avut loc tragedia. Acesta a mai spus că bărbatul este singurul responsabil pentru atac și nu a avut complici.

Sursa foto: Pexels.com

Publicat: 09 Apr. 2021, 09:54 Arhiva
Pe aceeași temă