Atac armat în Statele Unite! Șase persoane au fost ucise

Publicat: 25 Jan. 2021, 12:48 Arhiva
Atac armat în Statele Unite! Șase persoane au fost ucise

O nouă tragedie lovește Statele Unite ale Americii. Șase persoane au murit, într-un atac armat produs, duminică, în nordul orașului Indianapolis, Statele Unite. Autoritățile cataloghează incidentul drept „crimă în masă”.

Alte 7 persoane au fost rănite. Una dintre victime este în stare critică.  Randal Taylor, de la Poliția Metropolitană Indianapolis, susține că incidentul este cel mai grav atac armat din ultimii 10 ani.

Una dintre victime era o femeie însărcinată. Detaliile atacului raman, pentru moment, necunoscute, dar autoritatile cred ca au fost implicati mai multi atacatori, relatează New York Times.

Momentan, cauza atacului rămâne necunoscută. Potrivit primelor informații, autoritățile nu exclud să fie implicați mai mulți atacatori.

La finalul lunii decembrie a anului trecut, un barbat de 37 de ani este acuzat de omor si tentativa de omor, dupa ce a inceput sa traga cu o arma de foc intr-o sala de popice din Rockford, Illinois, SUA. Trei oameni au murit, iar alti trei sunt raniti, in cursul atacului care a avut loc in seara zilei de sambata, 26 decembrie.

Sursa foto: Pexels.com

 

Publicat: 25 Jan. 2021, 12:48 Arhiva
Pe aceeași temă