Brigitte Sfat si Florin Pastrama si-au ales nasii de nunta. Este o persoana draga lui Brigitte

Publicat: 15 mai 2019, 12:07 Autor: Simona News 3

Nunta dintre cei doi se apropie cu pasi repezi. Cei doi indragostiti mai au de pus la punct cateva lucruri.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama si-au ales nasii de nunta. Brigitte a facut o declaratie intr-un interviu pe Youtube, spunand ca Jorge ar fi persoana indicata sa le fie nas pentru nunta cu Pastrama ce va avea loc curand.

„La naşi te-ai gândit?”, a intrebat-o Jorge, la care Brigitte a spus „M-am gândit să te pun pe tine. Tu ne-ai ursit. Dar tu vei fi primul pe listă la naşi că tu ai fost un fel de Nostradamus”, a marturisit aceasta.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama si-au ales nasii de nunta

Cei doi s-au indragostit in timpul filmarilor show-ului „Ferma”, transmis de Pro TV, socand pe toata lumea, fiindca atunci cand s-au inscris la competitie, amandoi aveau pe cineva drag acasa.

Acum doua zile, in jurul orei 11:00, ce doi au ajuns la Primaria Voluntari pentru a depunde dosarul cu actele necesare pentru starea civila. Asta inseamna ca mai este foarte putin pana cei doi vor face marele pas si vor incepe sa-si intemeieze o familie, asa cum au tot mentionat in ultimul timp. Dupa ce a iesit din Ferma, Brigitte a dat o declaratie emotionanta despre Florin Pastrama.

Brigitte si Pastrama au depus actele de nunta

„Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute.

El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul”, a declarat Brigitte in cadrul unei emisiuni de pe Pro TV.

Publicat: 15 mai 2019, 12:07 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă