Brigitte si Pastrama se pregatesc de nunta! Au depus deja actele la starea civila

Publicat: 14 mai 2019, 10:11 Autor: Simona News 3

Urmeaza sa bata clopotele de nunta pentru Brigitte si Pastrama, care se pregatesc sa faca marele pas.

Brigitte si Pastrama se pregatesc de nunta! Ieri, in jurul orei 11:00, ce doi au ajuns la Primaria Voluntari pentru a depunde dosarul cu actele necesare pentru starea civila.

Asta inseamna ca mai este foarte putin pana cei doi vor face marele pas si vor incepe sa-si intemeieze o familie, asa cum au tot mentionat in ultimul timp. Dupa ce a iesit din Ferma, Brigitte a dat o declaratie emotionanta despre Florin Pastrama.

Brigitte si Pastrama se pregatesc de nunta

Carmen Harra, predictii despre Brigitte si Pastrama

„Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute.

El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul” a declarat Brigitte in cadrul emisiunii de pe Pro TV, potrivit Libertatea.

Brigitte este falimentata dupa ce a pierdut afacerea

Cati bani a luat Brigitte Sfat la Ferma 2019!

Brigitte este atat de fericita alaturi de Florin Pastrama, incat vrea sa-i daruiasca un copil cat mai curand si sa-i indeplineasca astfel cel mai mare vis al sau: de a deveni tata.

„De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil.

Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul” a spus aceasta, potrivit Cancan.

 

Publicat: 14 mai 2019, 10:11 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă