Brigitte este falimentata dupa ce a pierdut afacerea insa urmeaza sa aiba un copil cu Florin Pastrama

Publicat: 11 May. 2019, 10:39 News 3

Schimbari radicale in viata lui Brigitte, a carei viata s-a intors la 180 de grade dupa participarea la "Ferma".

Brigitte este falimentata dupa ce a pierdut afacerea. Brigitte a fost eliminata de la „Ferma”, dupa un duel cu Otniela, iar dupa ce a parasit show-ul, a oferit un interviu in care a dezvaluit ca odata cu participarea la show, si-a pierdut afacerea in care a investit multi bani si mult suflet. Duelul Otniela-Brigitte, aranjat? Detaliul observat de fanii Ferma

„Am fost întrebată ce aș face eu cu banii, dacă aș câștiga. Și am zis: ‘Pentru faptul că eu sunt aici, pot pierde mai mult de 50.000 de euro, cât e premiul emisiunii’. Lucru care s-a și întâmplat, pentru că am dat faliment la magazin.

Însă scopul venirii mele în emisiune nu a fost să câștig premiul. Și nu, nu am câștigat premiul, dar, pe altă parte, am câștigat sufletul meu pereche” a marturisit Brigitte, potrivit Cancan.

Brigitte este falimentata dupa ce a pierdut afacerea

Brigitte este falimentata dupa ce a pierdut afacerea

Brigitte este atat de fericita alaturi de Florin Pastrama, incat vrea sa-i daruiasca un copil cat mai curand si sa-i indeplineasca astfel cel mai mare vis al sau: de a deveni tata.

„De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil.

Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul” a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

Brigitte Sfat a marturisit motivul despartirii de Cornel

Publicat: 11 May. 2019, 10:39 News 3
Pe aceeași temă