George Clooney si baietelul lui Meghan Markle impart aceeasi aniversare! Ce spune starul despre ‘Bebe Sussex’ VIDEO

Publicat: 10 May. 2019, 18:38 Vedete

Ducii de Sussex si-au intampinat bebelusul, luni dimineata, atunci cand Meghan a intrat in travaliu.

George Clooney si baietelul lui Meghan Markle impart aceeasi aniversare. Starul si Ducesa de Sussex au o relatie speciala. Tocmai de aceea a dorit sa ii transmita acesteia felicitari si a facut cateva marturisiri despre micutul ei si al lui Harry. Spitalul in care a nascut Meghan Markle e lux total!

Starul de la Hollywood si Ducii de Sussex au o relatie foarte apropiata. Acesta si-a permis din acest motiv sa faca si cateva glume, pe seama coincidentei. Bebe Sussex a venit pe lume luni dimineata, pe 6 mai 2019. Este si ziua in care George Clooney a implinit 58 de ani!

George Clooney si baietelul lui Meghan Markle au aceeasi aniversare!

George Clooney si baietelul lui Meghan Markle impart aceeasi aniversare

Vedeta a glumit ca bebelusul i-a furat locul din lumina reflectoarelor. Asta deoarece presa din intreaga lume a stat cu ochii pe acest eveniment deosebit din viata lui Meghan Markle. Ea si Harry au devenit parinti chiar inainte de aniversarea de un an a casatoriei lor!

Bebelusul lui Meghan Markle si George Clooney impart aceeasi aniversare, iar starul s-a confesat despre toate acestea. „Era deja putin enervant, pentru ca pustiul mi-a furat gloria! Asta era ziua mea! Deja o imparteam cu Orson Welles si cu Sigmund Freud”, a glumit George Clooney.

Insa, el a admis rapid ca se bucura foarte mult pentru noii parinti. „Sunt foarte fericit pentru ei! Sunt un cuplu minunat, asa ca tot ce se intampla e foarte incantator!”, a mai adaugat celebrul actor. Amal Clooney, sotia acestuia, a participat in luna februarie la petrecerea organizata de Meghan, in New York, in cinstea micutului.

Asadar, in mod cert ii vom mai vedea pe sotii Clooney in apropierea celor doi Duci de Sussex. Exista deja zvonuri ca bebelusul lui Meghan este posibil sa il aiba ca nas pe starul de la Hollywood. Momentan, nu a fost facut un anunt oficial in acest sens.

„Presa s-a napustit asupra lor. Cred ca oamenii ar trebui sa fie putin mai blanzi cu Meghan. Este o femeie tanara care tocmai a nascut un copil”, a mai adaugat starul american. George Clooney a vorbit despre bebelusul regal cand se afla la premiera filmului „Catch-22”, in care joaca.

(sursa: hellomagazine.com)

Publicat: 10 May. 2019, 18:38 Vedete
Pe aceeași temă